Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25_plus

CO MI SIĘ STAŁO?????

Polecane posty

Gość 25_plus

CO MI SIĘ STAŁO? Całe życie nie miałam powodzenia, no poprostu mało kto chciał się za mną oglądać. Nie jestem ani brzydka ani też specjalnie ładna, 160 cm, raczej szczupła choć mogłoby być mniej, miałam 2 chłopaków całe życie jednego bardzo długo, pierwszego tylko pare tygodni. Nie wiem co się stało jakiś tydzień, dwa temu. Wszyscy chca się ze mną umawiać nagle! Noż wszyscy! 2 dni temu siedziałam w bufecie na moim wydziale chyba z 4 chłopaków chciało przysiadło i tak zagaiło rozmowę że w konsekwencji dałam im mój numer, faceci w sklepie chcą się ze mną umawiać, faceci w pracy nagle robią mi kawę dają jakieś czekoladki i obsiadają mój pokój (wcześniej nikt z nich tam nie był!), nawet robotnicy drogowi są mną gwiżdżą! No słuchajcie nie wiem o co chodzi! Możecie mi nie wierzyć ale słowo honoru że tak się dzieje. Mam te same ciuchy (bardzo, zwykłe i szare), ten sam makijaż i tą samą fryzurę! Co się do cholery stało!? Czy była jakaś katastrofa i zostałam ostatnią kobietą na ziemi???? Traw to bodajże od środy tydzień temu!

Gość ty sie ciesz nie narzekaj

Gość 25_plus
no ale przyznasz że to dość dziwne dla mnie!

Gość 25_plus
no przezabawne zboczona, jeszcze jeszcze niżej, bo do toaletowego humoru trochę brakuje

Gość ajt
wiosna! Zawsze na wiosne tak mam :)

ze mną zawsze chcieli się umawiać, nawet gdy (z mojego punktu widzenia) wygladałam jak jakis potworek :O

Gość 25_plus
hehe ale to pierwszy raz w życiu mam owulację????? i to też nie pierwsza wiosna w moim życiu :D Mam 25 lat! I trwa to jeden tydzień i pare dni :)

to fakt, ze jak ma sie owulacje, to ma sie wieksze powodzenie. i jak mam okres to tez zawsze wtedy czuje sie taka gruba, brzydka i w ogole straszna, a najbardziej zwracaja na mnei uwage, wtedy, gdy ja mam ochote zaszyc sie w domu :O to krępujące :(

Gość agętka
może fermony zaczęłaś wydalać w przestrzeń

ej ej!!!!! To mi przypomina taki odcinek przystanku alaska kiedy wszystkie kobiety oszalały nagle za Chrisem! Zależało to od hormonów chrisa, fazy księżyca, i jakichś indiańskich rytuałów. Może i tobie się stało to co Chrisowi wtedy!?

Gość hehehehehehe............
też mi się z tym odcinkiem przystanku alaska to skojarzyło :D Fajny to był serial!

Gość Agneshia
Ciesz się kobieto i wybierz sobie tego najlepszego jedynego ! Buziaczki :)