Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowe_Ptaki

Mam okropne sny,często związane z blokiem obok mojego i jakimś mężczyzną!!!

Polecane posty

Gość Kolorowe_Ptaki

Dziś po raz kolejny przyśnił mi się blok sąsiadujący z moim blokiem.Dwa razy śniła mi się przełączka w tym bloku, w której znajduje się sklep. Raz w tym sklepie był jakiś dziwny dom,a dziś śniło mi się , że jakiś nieprzyjemny gość chciał mnie wepchnąć do tej przełączki, nie chciał mnie puścić , zawołałam jakiegoś dziadka na rowerze, on był ignorantem i powiedział , że nie wie jak mi pomóc.W efekcie ten zły koleś zniknął. Kiedyś była podobna scena, również przy tym bloku.Po raz kolejny pojawił się złośliwy facet i ciągnął mnie do swojego mieszkania :O Potem więził mnie w moim :O Innym razem ten blok był w śnie bardzo mroczny, mieszkała w nim moja babcia i dziadek, który nie żyje oraz moja kuzynka.Klatka schodowa była okropna , jakaś taka ciemna :O Ponadto dziś śniło mi się , że uderzyłam w twarz przyjaciółkę, kokietowałam jakiegoś policjanta(a mam chłopaka) i do tego jakaś uczta w pobliskim kościele, gdzie papież pokazywał relikwie :O:O:O

Gość co bierzesz
ja chce to samo !!!

Gość eryk śnięty
Nie ma nic nudniejszego niż wysłuchiwać cudzych snów. Bleeeee.

Gość ta jasne męski świat
mi sie czesto sniło ze jak na przyklad szlam korytarzem albo po schodach, to sufit sie robil coraz niższy, aż musiałam leżeć :O