Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makumba84

moj facet to czarnuch i moi rodzie go nie akceptuja

Polecane posty

Gość makumba84

jestesmy razem od 2 lat, on jest z nigerii ,chcemy sie pobrac ale moi rodzice kompletnie go nie akceptuja i pwioeifdzieli mi ze sie mnie wyrzekna jezeli go posllubie. nie wiem co robic. jak ich pzrekonac ,skoro jak tylko zazynam o nim rozmowe to oni po porstu wychodza z pokoju i mowia ze nie zycza sobie sluchania na temat mojego czarnucha.... plakac mi sie chce ,tak bardzso go kocham lae nie chce sie pzreiwstawiac rodzicom i chce zeby oni sie cieszyli ze mam kogos takiego.

w sposob w jaki mowisz o swoim chlopaku wyjasnia podejscie twoich rodzico jesli ten czarnuch dziewczyno sama pomysl dlaczego rodzice niechca miec nic wspolnego z nim

Gość natalieeeee
ile ma cm penisa? :P makumba84

Makumba84, po pierwszej przyjmij do wiadomości że określenie "czarnuch" jest rasistowskie. Używaj określenia "Nigeryjczyk". Po drugiej, musisz zdecydować co ma dla ciebie większą wartość - miłość do ukochanego, czy opinia twoich rodziców ?

Gość makumba84
soory,ale nie wiodze powodow dlaczego czarnuch to rasistowsskie,bo moij facet jest czarny no i tyle- po cholere bawic sie w jakiesj polityzne okreslenia ,ktos jest czarnuch ktos jest bialas. zreszta to niewazne. kocham jego i kocham moich rodzicow ,ale z tego co widze to bede musiala chyba kogos wybrac,ale jak moge o tym zdecydowac- no nie moge,nie dam rady. moj ojciec na samym poczatku jak sie dwoeidzial to pzrez 6 miesiecy sie do mnie nie odzywal- mimo tego ze dzwonie czesto do domu ,to tylko mama ze mna rozmawiala. a poza tym to co jezeli postanowie za neigo wyjsc a po jakims czasie sie rozsraniemy i rodzice mi nigdy nie wybazac i zostane sama? a jak odejde od niego to moze do konca zycia nie znajde nikogo z kim mi ise tak fajnie ulozy.... w akcie despreacji juz myslalm zeby zajsc w ciaze ,to moze wtedy to cos zmieni...

nigdy nie rozumuem jak ludzie moga sie tak przejmowac innymi ludzmi:/:O

Gość vcxvcx
Nie dziwie sie twemu ojcu szczerze mowiac :o

Gość karoolek......
i bardzo dobzre , ze nie akceptują , a ty zaakceptujesz meza swego dziecka jesli bedzie o 30 lat on starszy ?

Gość banditqueen
olej i rodzicow i czarnucha. zostań ninja.

Gość karoolek......
wiekszego wstydu mozesz ojcu zrobic tylko puszczajac sie na ulicy ./...

Gość karoolek......
moze jeszcze jak wezmiesz sobie psa za meza to też bedziesz miala pretensje o brak akceptacji rodziców owej sytuacji i partnera ? wiem wiem , pies to nie czlowiek , ale trzymajmy sie swojej rasy

Gość hahahahahaha
...a pod polską ambasadą w Lonynie codziennie kolejka blondynek z tymi cwaniakami wystaje , oni tak was kochają za te wasze paszporty głupie naiwne pustaki ;)

spokojnie - pomysl sobie babo co będzie za 5 lat/za 10/ dalej będziesz żyla tylko ze swoim mężem , a do rodziny nie odezwiesz sie ani słowwem / dzieci nie bedą znac swoich babć/dziaadków??

mawronka-pewnie, niech od razu jej meza rodzice wybiora co?:) glupota ludzka nie zna granic jednak

Gość to true
to prawda nie jestem rasistka ale nie zrzucajmy winny tylko na czarnych mezczyzn osobiscie znam przypadek gdzie polka wrecz narzucala sie chlopakowi randki sex no a potem ciaza on nie byl zbytnio happy z calej sytulacji no sex owszem bo uzywal juz sobie z polkami ale DZIECKO po urodzeniu mu sie odmienilo i jak narazie miedzy nimi jest ok i bardzo jest dumny z synka no a synek sliczny jasna czekoladka,ale ona zamierza tu zostac wiec wszyscy chyba sa zadowoleni co do ciebie to podejmij sluszna decyzje BO RODZICE SA WAZNI w zyciu kazdego czlowieka i pamietaj ze ty dla swojego dziecka chcialabys tez jak najlepiej wiec ich nie potepiaj bo oni cie poprostu kochaja!!!chyba najwazniejsze jest zebys miala co jesc i gdzie mieszkac i zeby byl kochany dla ciebie, gwiazdke z nieba dla ciebie i nosic cie na rekach powinien!!!!jak zawsze sa + i --- wiec do ciebie nalezy decyzja,powiem tylko od siebie zastanow sie nad decyzja na temat dziecka jesli sie rozejdziecie i bedziesz chciala wrocic do polski to zdajesz sobie sprawe z tego jak w polsce bedzie traktowane twoje dziecko...

Gość aonaaa
Uważam, że jeśli go kochasz, to go wybierz. Rodzice kiedyś to zrozumieją jak postawisz ich przed faktem dokonanym. A Polacy to rasiści, osoby nietolerujące niczego.. a porównanie do psa- szkoda mi słów. żenada. Rodzice kiedyś zrozumieją, a Ty jesteś dorosła i możesz decydować o swoim życiu.. to tylko kolor skóry o niczym nie mówiący-no może jedynie o pochodzeniu.

Gość nieznosna kryśka
ja też mam faceta Murzyna.. rodzice go uwielbiaja, ale nigdy w życiu nie powiedziałabym na niego Czarnuch! kobieto ile Ty masz lat ?! 15 ?!

ja tez jestem z nigeryjczykiem.. jak chcesz mozemy porozmaiac na gadu gadu

Gość LOL.....
Ależ was rasistowskie świnie normalnie!!! A jak człowiek będzie za niski to też córce zabronicie wyjść za mąż, albo za gruby, albo będzie mu brakowało palca u nogi? Same pewnie latacie na solarium blondyny jedne żeby koloru nabrać, a innych o czarnuchów wyzywacie. Swoja drogo autorka tematu też musi mieć nie poklei w głowie że chłopaka od czarnuchów wyzywa.

Gość Muller
gdzie ty go poznalas? sluchaj ja niestety mam tu gdzie mieszkam wielu murzynow na codzien i wiem jacy sa. nie szanuja kobiet! I koniec. Bedzie cie zdradzal notorycznie i traktował jak dziwke. A jak bedzie mieli dzieci do zabierze je do Nigerii i tyle je bedziesz widziala. Pewnie teraz zostane zjebana za rasizm, Prosze bardzo. Ja przyjechałam tutaj to miałam bardzo tolerancyjne poglady ale na podstawie WŁASNYCH doswiadczen z nimi i roznych historii autentycznych, ktore znam, wiem jacy sa. I uciekaj od niego dziewczyno.

Gość ajajajaj
Moja znajoma tez jest od 6 lat z nigeryjczykiem i maja dzieci. Rodzice tez nie tolerowali tego zwiazku, ale w koncu po jakis 4 latach sie przekonali do niego troszeczke. Co do tego faceta to jest naprawde super, nie da skrzywdzic swojej rodziny, jest opiekunczi i pracowity, mozna by powiedziec ze ideal ale ma jeden minus jest kobieciazem, ma zone i dzieci i kilka innych na boku. Znam tu duzo afrykanczykow i wszyscy ktorych znam sa tacy sami, kochaja swoje rodziny i zdradzaja kiedy tylko nadarzy sie okazja. Wiem ze to nieuczciwe ale sprawdz go co on tam robi w tajemnicy bo mozesz zostac sama z tym dzieckiem ktore planujesz.

Gość to sa juz czarne polaki
to jak taki maly czarny do kosciola w polszu pojdzie?

Gość juyttrreerrrrttyygggffccvvbbnn
Ta i przez takie debilki za jakies 100 lat biala rasa zaniknie, bo im sie czarnuchow zachcialo.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Nie spiuesz sie do slubu i tyle, badzcie ze soba jeszcze pare lat i wtedy podejmij decyzje o slubie, o rodzicach nie myśl to Twoje zycie, a mysle ze po czasie sie przekonaja

Wspolczuje sytuacji, wiem, ze opinia i akceptacja rodzicow sa bardzo wazne, ale choc Ci ciezko to nie pozwol kontrolowac im swojego zycia. Jestes dorosla i masz prawo do wlasnych wyborow, niezaleznie czy oni Cie w tym wspieraja czy nie. Zyjac tak, zeby ich zadowolic nie bedziesz szczesliwa na dluzsza mete. Co do rodzicow to najgrozniejsze jest to, co nieznane, oswoj ich powoli z ta mysla, moze zapros do siebie lub jedz z nim do Polski, zeby zobaczyli, ze nie taki diabel straszny jak go maluja? Polska otworzyla sie na swiat i ludzie powoli przyzwyczaja sie do innych ras i kultur, jednak wszystko wymaga czasu, akceptacja Twojego wybranka przez rodzicow niestety tez.