Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina.

jak zapomniec o nim?

Polecane posty

Gość marina.

od tygodnia nia odzywa sie do mnie a mi peka serce z rozpaczy,nie moge spac,nie moge jesc,kiedy jestem sama placze,pomozcie bo nie wytrzymam juz tak dluzej.

Gość aniaaaaaaa
Skarbie, tu chyba nie ma rady... Co ja Ci będę pisać -że wszystko bedzie dobrze, że masz trzymać głowe do góry? To totalne banały.. Domyslam sie jak cierpisz.. Ale nic nie wiemy, nie wiemy czemu się nie odzywa ani nic

Gość marina.
prosze doradzcie mi cos

Gość marina.
nie wytrzymam tak dluzej,mam juz oczy od placzu spuchniete pomocyyyy

Gość karo87687
marinko Kochana byłam w takiej samej sytuacji co Ty tez sie do mnie nie odzywal w koncu ja napisalam mu sms-a zrywam. Po roku od tego rozstania on mi szczerze powiedzial ze nie odzywal sie do mnie zebym to ja z nim zerwala bo on sam nie potrafil tego zrobic chyba sie bal ze moglby mnie potem miec na sumieniu, no wiec faceci na ogol przestaja sie nagle odzywac bo juz nie chca byc w danym zwiazku i szukaja innej albo juz mieli inna. No wiem ze to okrutne ale prawdziwe. Ja Tobie radze pod zadnym pozorem sie do niego pierwsza nie odzywaj, nie dzwon, nie pisz. Bo on wtedy pomysli ze moze zrobic z Toba wszystko. Jesli nie bedziesz sie odzywala to on sam sie po jakims czasie odezwie. A Ty nie mysl o nim wyjdz do ludzi, idz z jakas kolezanka na impreze zabaw sie. Mowie Ci to pomoze na pewno. Ja siedzac w domu nie moglam zapomniec, a jak wyszlam z byla juz kumpela do pubu lub na dyskoteke to zapomnialam o bylym w mgnieniu oka. Nie warto sie facetami przejmowac, oni sie nami nie przejmuja.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej