Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba sie zauroczyłam w nim

Jak dać chłopakowi do zrozumienia że jestem zainteresowana?

Polecane posty

Gość karo87687
a jest jeszcze cos. mozesz sie usmiechac i patrzec mu prosto w oczy ale nie za dlugo tak przez chwileczke pozniej spuscic wzrok a potem znowu spojrzec i sie usmiechnac.

Wiem :/ faktycznie nie jest w moim typie, ale ma w sobie coś niesmowitego i szkoda ze tak pozno zdałam sobie z tego sprawe:( Wiem ze musze przejąć inicjatywe dlatego pytam jak to delikatnie bez narzucania się zrobić i nie wyjsc przy tym na idiotke (bo tak naprawde nie wiadomo czego on ode mnie chcial wtedy) ?

Gość karo87687
to sprobuj mu wyslac... myslimy podonbnie telepatia?? heh :-P

Gość karo87687
no to my Ci tutaj wlasnie piszemy zeby wyslac mu takie delikatne sygnaly w postaci usmiechu :-P no i przy tym patrz mu prosto w oczy ale nie za dlugo jak Ci zalezy to musisz to zrobic

Gość karo87687
jak patrzysz chlopakowi w oczy a przy tym sie usmiechasz to facet sie troche domysla o co chodzi moj brat mi o tym mowil. a ja tez jestem niesmiala i tez tak robie i w jednym przypadku poskutkowalo.

Gość szklanka wody dla urody
hmm, no, a moze jednak warto zagadac, z ta osoba od ciebie z roku, wylozyc kawe na lawe i juz, jesli nawet nie masz z nia kontaktu, to raczej malo kto odmowilby sobie zabawy w swatke :P chyba ze jestes z ta osoba poklocona, albo cos :P wtedy to juz z malo inwazyjnych sposobow pozostaje ci usmiechanie sie na korytarzach uczelni

Gość karo87687
w jednym a w pozostalych odwzajemniali usmiech tylko i moze tez byli niesmiali zeby podejsc no niewazne zreszta. Ty tak zrobisz to moze sie uda trzymam kciuki. lece juz milego dnia pozdro :-)

jak plotkara to lipa :o

zawsze możesz też spróbować zdobyć jego numer kom, lub nawet n-k:P ale osobiście to nie polecam tych metod ;)

i dobrze bo nie skorzystałabym z nich:) poza tym to nie jest ten typ z naszej klasy :) (przynajmniej tak mi się wydaje), ja zresztą też nie. Spróbuje z tym uśmiechem, spojrzeniem :P chyba nie mam innego wyjścia niestety A moze poprosić kumpele żeby go śledziła wtedy większa szansa ze go spotkam jak sie dowiem gdzie bywa wiem, to już jest mega dziecinne i nie fair:P

dziecinne, niedziecinne, jeśli kumpela ma coś z Sherlocka Holmesa, to możesz to wykorzystać ;)

Gość chyba sie zauroczylam w nim
podniose, może ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe pomysły:)