Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amytystowy zapach

Mam juz dość tego sapiącego grubasa na sobie czyli mojego męża

Polecane posty

Gość androoo
facet wyjatkowy,masz 100% racje. Tylko ,ze kobeita jako madra odoba powonna w dyplomatyczby sposob robic wszysko aby chlop sie nie zapuscił. A jak sie zapusci to po co te kobiety marudza i naezekaja,niech sie ze swoimi spslakami rozejda i znajda sobie super facetow.

Gość jakajaja
no i WKONCU PRAWDZIWY MEZCZYZNA

co ma mieszkanie na wsi i chodzenie w niedziele na sume wspolnego!? wytlumacz bo nierozumiem Twojego cyklu myslowego!?

może jeszcze w doopę ma go pocałować zeby zadbał o siebie?

Gość jakajaja
2.25 to nie on to ona z takimi wiejskimi nawykami naszych prababc!!!

Gość androoo
Nie rozumiem tego zmaieszania :-) Mam faceta ktory nie podba mis ie i nie chce sie zmienic rto odchodze dod niego :-) A wy co robicie :-) wypłakujecie sie,bo eni macie odwagi od takich oblesnych facetow odejsc,bo jestescie za wygodne i boicie sie podziału majatku i innych z rozwodem zwiaznych problemow.

Gość jakajaja
i jak kupe zrobie sie delektowac zapachem:)

a ty androo to jaki jestes super czy spaślak?

Gość androoo
jakajaja iel lat jestes ze swoim mezem?

Gość erottinka
Androo, chrzanisz. Nie zmusisz kogos do odchudzania, jak ktos sam nie bedzie odczuwal potrzeby, aby cos z soba zrobic. Moim zdaniem powinnas autorko zdecydowanie powiedziec mezowie prawde prosto z mostu. Powiedz, ze sie zapuscil i jego wyglad ci nie odpowiada. Jesli cie kocha, to powinien sam chciec byc atrakcyjnym dla ciebie.

Gość androoo
2*25--jestem normlna kobietą,majaca normlna rodzine w ktorej kazdy ma normlna sylwetkę .

Gość jakajaja
juz sobie was wyobrazam zaneta i przemek...wiecznie zakochani!!!

Gość androoo
erottinka-moze i chrzanie,ale jak kobiecie przeszkdza otyły maz ktory nie robi nic w kierunku aby wyszczuplec to niech sie od niego wyprowadzia nie marudzi.

nie rozumiem co masz na mysli piszac wiejskie nawyki!? a jakie sa miejskie nawyki!? powiem jakie sa moje wiejskie: mam wlasny warzywniak, jajko od kury ktora widzi niebo itd . i w zwiazku z tym sie zdrowo odzywiam bez zadnych nawozow i śr ochrony roś. do tego dojezdzam z tej mojej zapyzialej wsi gdzie nawet nie mam zasiegu na komórke do pracy 12km na rowerze prawie codzienie. czy to sa zle wiejskie nawyki!?

Gość jakajaja
8 lat i wybraz mamy idealne sylwetki tez ale bronie laski co zaloyla topik....a ty rozpisujesz sie na jakies tematy ..ze niby zona ma byc matka dla meza...nie ona ma byc matka nbie dla niego ale dla jego dzieci.....dla siebie maja byc kochankami.................................................................

Gość jakajaja
oj z tymi wiejskimi nawykami zle zabrzmialo...raczej brak ETYKIETY......lepiej???

androo bylam pewna ze\ś facet i dlatego tak bronisz spaslaka, ale jak u ciebie maja wszyscy normaslne sylwetki to nie wiesz jak jest fajnie z grubasem a oni i tak pielęgnują swą sloninę i malo co ich skloni do odchudzania bo przeciwż ma swoją wlasnosc-żonę więć po co taki wieprz ma dbać o siebie

Gość androoo
jakajaja kobieto ,ty nie masz byc matka dla meza,ale byc kobieta ktora w kazdej chwili jest podpora dla swojej drugiej połowki.Wiele zalezy od dyplomacji kobiety w zwiazku.KJezeli bedziesz podchodziła w taki sposob do małzenstwa jak podchodzisz,to watpie czy przezyjecie szzesliwe do 25 lecia w mażłenstwie.

a moze ma jakis problem medyczny!? moj brat byl podobnej postury co ja : jakies 80kg i 180cm ale musial zaczac brac silne leki i w ciagu niecalego roku skonczyl z wagą czołgu rudy 102kg!?

Gość androoo
2*25,no nei wiem jak to jest miec spaslaka przy sobie,ale wiem jedno,ze jak tak strasznie narzekam na meza to powinnam sie z nim rozejsc i nie meczyc sie psychicznie i nie zameczac meza swoimi pretensjami.Dlaczego te kobiety tego nie robia,nie wyprowadzaja sie od mezow.To samo dotyczy facetow,narzekaja na swoje zony a nie wyprowadza sie od nich.

efekt jest taki ze wziol sie za siebie i juz (od marca) zgubil cos 7kg , a zona go nadal kocha jak i przedtem;)

Gość jakajaja
ej no nie rozsmieszaj mnie o podporach...koncze rozmowe z toba bo nie zwykalm bylam podejomac dyspute z mocherkami.....moje malzenstwo ma sie super.....a ja nie musze byc krowa domowa....jak on nie posprzata ja tez nie to pani wisia przyjdzie......i jestesmy dlka siebie obopolna podpora..bo tak jalk i on ja pracuje i wg.mnie podkresklam.wg.mnie takie prawa same mamy!!!!! the end....

pewnie nie mają gdzie sie gdzie wyprowadzic albo mezowie mieszkaja u nich i nie chca isc.

Gość androoo
jakajaja smieszna z ciebie kobieta :-)Moherowa kobieta nie jestem.Co wazne,moher a niemocher tak jak Ty napisałas.

Gość amytystowy zapach
Ale właśnie w tym kłopot, że mamy trójkę dzieci. :( Jedno ma 4 lata, drugie 2 a trzecie 8 miesięcy.

Gość androoo
mały woz--pani wisia to sprzataczka :-)ktora sprzata u pani ktora na ortografii nie za bardzo sie zna ;-)

Gość androoo
amytystowy zapach-no to jak z takim z takim spaslakiem zrobiłas sobie az 3 dzieci :-) jezeli meza tak nei cierpisz to trzevba było jedno dziecko sobie zrobic i zabezpieczac sie.