Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amamelka

spuchnięty policzek z rosnącej ósemki, czy to poważne?

Polecane posty

Gość amamelka

rosnie mi górna ósemka, cały policzek mam spuchnięty od wczoraj, boli i nie moge nic jesc ani ruszac szczęką... czy ktos miał podobne doswiadczenia z ósemką? mam poczekać az samo przejdzie czy trzeba brac antybiotyk?

Gość amamelka
w przyszła środę wyjezdzam na wymarzone wakacje i...na samą mysl juz ryczę!!!! co robic zeby ta opuchlizna zeszła? nie mogę isc do chirurga bo będzie trzeba wyrywac:( a ja nie chcę!!!!!!!

Gość kateto
wez serie antybiotyku, to powinno zalagodzic stan zapalny

Gość kateto
a jeszcze tylko Ci powiem, ze te gorne osemki sa jak mleczaki :) Wyrywaja sie latwo i szybko sie goja po nich dziury, jakbys dzis wyrwala to z antybiotykiem w srode moglabys juz normalnie funcjonowac :) I gdzie na te wakacje jedziesz... bo to by trzeba bylo szwy ewentualnie zdjac ..

Gość 2- osemki mniej mniej....
zalezy jaka masz osemke:) ja wyrwalam w pon do dzisiaj wygladam jak chomik jeszcze 2 dni po wyrwaniu lecialam samolotem masakra!!! idz dzisiaj na pogotowie niech Ci dadza antybiotyk a jutro do dentysty chirurga najlepiej! jak nie pojdziesz to prawdopodobnie bedzie po wakacjach!!!

Gość trzeba wyrwać
samo nie przejdzie, antybiotyk swoją drogą, żeby nie dostać zapalenia kości. Wcale nie są jak mleczaki, co to w ogóle za gadanie głupie :o ok. tydzień goi się rana, może utrzymywać się opuchlizna itd.