Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smufdgfdfgfgfgfgfgfgfg

PRZEZ BRAK KONTA NA NASZEJ KLASIE CZUJE SIE WYOBCOWANA I GORSZA !!!!!!A WY ??

Polecane posty

MAM 28 LAT I STUDIUJE ZAOCZNIE ZAWSZE MIALAM SUPER SUPER KONTAKT ZE ZNAJOMYMI ZE STUDIÓW. wszystkie kolezanki mnie uwielbialy itd..ale od jakiegoś czasu żadna sie pierwsza nie odezwie do mnie..ani nawet nie napisze na swieta smsa co kiedys bylą normą ..na gg to samo ..zadna pierwsza nie pisze..czuje ze trace calkiem kontakt z nimi bo jako jedyna z naszej paczki studiującej nie mam konta na n-k....:( One prosza bym załozyla ale ja nie chce..poprostu nie i koniec. nawt staroscina roku naszego wazne info wysyla na naszą klase wszystkim i do mnie pretensje ze mi nie wysalala bo nie ma mnie na n-k i czemu mnie nie ma..to chore.:(

Gość ja też nie mam
konta na NK ani na żadnym innym gó.wnie tego typu

Gość to zaloz konto a nie zal sie
konto na n-k to fajna sprawa.jesli go nie masz nie dziw sie, że nie masz kontaktu z innymi.nasza klasa to plus dla znajomosci i ich utrzymywania!

Gość ex-pudelll
zgadza jest to chore, też miałem kilku znajomych podobnych m.in takich którzy nigdy odzywali sie pierwsi na gg, telefon itp. i wiesz co ... olałem ich i dobrze mi z tym :p

Gość to zaloz konto a nie zal sie
pozatym każdy mysli ze nie masz sie czym chwalić i pewno zycie ci sie nie uklada bo nie masz konta.ja bym zalozyla .

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie mam i zyje

wiesz co ?najbardziej boli nie to ze nie odzywaja sie itd..ale chyba to ze kolezanki ze studiów które nawet nie lubily sie tak bardzo ze sobą ciagle do siebie piszą na n-k i utrzymuja kontakt a do mnie zadna nie napisze mimo ze lubily mnie bardziej niz inne osoby...to mnie bardzo boli...jesli sie odzywaja to tylko jak cos chcą do szkoly itd..nie mam znajomych przez to juz wcale ..one miedzy sobą utrzymuja kontakt dzieki n-k a ja zostala w tyle i jakby jestem obca teraz dla nich i czuje sie jak wyalienowana..przykro jest czasem jak zagladam na ich profile z konta mej kuzynki i widze jak miedzy sobą piszą a do mnie nic ..mimo ze mam gg i komórke..i maila..:(

Gość autorko rozumiem cie
mam identycznie jak Ty !

Gość ex-pudelll
no to współczuje kolegów/kolezanke- zachouja sie ja k 15 letnie dzieciaki , zaaaal :-O