Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silja

Kto zarabia surfbarami?

Polecane posty

Gość silja

Cześć :-) Czy ktoś z Was korzystał z Eurobarre, Kitbar albo podobnych programów? Jakie są Wasze doświadczenia? Dla niezorientowanych - to małe programy, które instalują na pulpicie 2-centymetrowy baner wyświetlający reklamy. Baner można w dowolnej chwili wyłączyć, a kiedy jest włączony, zarabia dla nas pieniądze. Ja 3 dni temu zainstalowałam u siebie Eurobarre, po długim sprawdzaniu ich w sieci - czy wypłacają, czy nie instalują wirusów itd. - stwierdziłam, że chyba warto spróbować. Program jest bezpieczny. Po 2 dniach siedzenia przy kompie po ok. 5 godzin dziennie uzbierało mi się ponad 1000 punktów, co jest równowartością ok. 0,7 euro. Przy 15 euro można wypłacić pieniądze na konto. Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami to chętnie pomogę. Tym chętniej, że to w moim interesie, żeby ktoś zapisał się z mojego polecenia - zarabiamy wtedy oboje :-)

Gość vvvvv
Akurat Eurobarre nie płaci użytkownikom spoza Francji. Chyba czegoś nie doczytałaś :)

Gość silja
Czytałam, że nie płacą, a później update, że jednak płacą. Ludzie, którzy z tego korzystają podostawali niedawno wypłaty, więc chyba jednak płacą? :-)