Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeliiiiissssska

silny ból w klatce piersiowej po prawej stronie

Polecane posty

Gość meeeliiiiissssska

Witam, Wiem, że powinnam juz dawno badać się u lekarza. I jezeli mi nie przejdzie do jutro to biegnę do szpitala. Moje życie jest pełne stresów ale własciwie to nigdy mnie tak nie bolała klatka piersiowa. Przedwczoraj i wczoraj mocno się zdenerwowałam i do teraz odczuwam ból w klatce piersiowej. Ból ulokowany jest po prawej stronie z tym że wczoraj bolał mnie mostek dzisiaj boli mnie trochę wyżej. Ból ogolnie nie do zniesienia - oczywiscie cały czas o nim myślę. Proszę napisać czy jeżeli to sa nerwobóle to możliwe jest żeby taki ból się utrzymywał długo? Bo ogolnie juz jestem spokojna. Miał ktoś coś takiego? Z góry Dzięki

Gość frufru
nerwobóle nie są związane z nerwami w sensie emocji, a z tym że ulokowane są wzdłuż nerwów - tych wiązek przewodzących odczucia i odruchy z i do kręgosłupa. myślę że masz raczej jakiś spastyczny skurcz mięśni międzyżebrowych. nie jest Ci ciężko oddychac? weź coś rozkurczowego, no-spę czy scopolan, może pomoze?... a do lekarza swoją drogą, jak najbardziej.

Gość Malina17
Nie miałam czegoś takiego ,ale wedłóg mnie biegnij teraz do szpitala ! To może być coś złego!! Leć szybko , jedź !!Jak najszybciej!! weź sobie piżamę i rodzzica bo możesz pójść do szpitala na oddział@!

Gość gość
O tak a tam Ci dadzą psychotropy. Google: psychotropy szkodzą

Gość gość
Lekarz lekarzem ale jeśli nic nie wykryje i zamiast obserwacji dadzą psychotrop, to ja bym rozważył tonizację organizmu. I naturalną regenerację neurologiczną. Od tzw. nerwic się nie umiera. Na lęki proponuję kurację pomału oczyszczającą i zmianę diety. Przetworzone produkty won. Poza tym możesz mieć cholesterol. Na to mięta, hola gola, zero margaryny. rzadziej masła i jajko na miękko nie codziennie, ale masła i jajka nie omijać. Potrzeba aminokwasów, a nie ściemy że samo białko mniej obciąża serce.

Gość alinka od milosci
Objawy przewleklego stresu tak wlasnie wygladaja i moga nawet doprowadzic do stanow zawalowych. Napisz koniecznie co wykazaly badania i lekarz, zapewne bez ekg i morfologii cie nie puszcza. Jak wyklucza problemy kardiologiczne to najprawdopodobniej masz nerwice. Moze to byc takze dusznica bolesna. Nie zwlekaj z wizyta u lekarza. Napisz jak bylo. Zdrowka zycze:)