Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaja25

blade ciało

Polecane posty

chciałabym zaczac taki temat -czy gorszy przypał chodzić w lato w rajstopach lub długich spodniach czy pokazywać śnieżnobiałe nogi?dodam,że moje nogi baaardzo trudno sie opalaja i na nic zdadzą sie rady,że im wcześniej wystawie je na słońce tym szybciej opalea na solarium narazie nie moge chodzić!Jesli możecie to napiszcie co sądzicie!

Gość możesz mieć blade jak
córka młynarza , wtedy zaśpiewam CI tak "pokaż mi śniegi zjedź ze mną po białej łące ..." zamiast myśleć o bladych nogach wypożycz książkę np kuchnia włoska... :D

możesz chodzić na rękach możesz zakupić litr fluidu możesz nie wychodzić z domu do października możesz chodzić w rajstopach w panterkę / różowych spodniach możesz chodzić w kozakach za kolano możesz wzorem mnichów chodzić w habicie możesz chodzić bez spodni i bez majtek - nogi będą nieistotne:D

hmmm nad ta ostatnia rada musze sie zastanowić bo rzeczywiście to powinno odwrócic uwage od moich nóg!:D

Gość xxxxxxxiixxxxxxxxxx
no samoopalacz sieroto?????

Gość sssaaaaaaaa
balsam brązujący delikatnie? nie samoopalacz bo to mało fajne efekty daje na dłuższą metę, ale balsam dove czy inny

do xxxxxxxiixxxxxxx mam też śnieżnobiałą dupe mozesz mnie w nia pocałować!:D:D:D:D

Gość daj spokój ja jestem blada
i kiedyś się smarowałam balsamem brązującym- tragedia:O Nic mi nie dało, tylko na ręce po tygodniu zrobiła się mała, żółta plama:D A śmierdzą te balsamy obrzydliwie:O Poza tym nie ma nic gorszego od lasek w łaty:O Co z tego, że masz blade nogi? ważne, żeby były ładne, zgrabne i zdrowe. Ciesz się, ze możesz je pokazywać, ja całe lato chodzę w długich spodniach i zakrytych butach, bo puchną mi nogi i mam żylaki:(

Gość facet się wtrąci
śmiało zakładaj spódnicę lub sukienkę i pokaż sobie oraz całemu światu, że kobieca jesteś :) pokaż nogi ! akurat, że masz taki jasny pigment to nikomu nie przeszkadza, że opalasz się na czerwono i na 'indiantkę' , taka się urodziłaś i nie warto się tym przejmować, kompleksy - "precz" i uśmiech numer ' 5 ' :)

Gość pokaz cipe
smialo :D

Gość Ja ja ja ja ja ja
Tez sie zgadzam. To Twoje nogi, Twoj kolor i daj sobie spokoj z jakis smiesznymi uwagami. Zakladaj spodnice i ciesz sie latem....:-)

no właśnie moje nogi sa niczego sobie ale białe i to je dyskfalifikuje !!!! no własnie czasami to tak mysle,że przejmuje sie takimi głupotami a inni maja wieksze mankamenty urody i jakos daja sobie rade!I pewnie gdybym miała jakies blizny na nogach czy coś gorszego to modlila bym sie o swoje blade nogi !no ale niestety to jest taka próżnośc moja i może poddanie sie presji,że wyglad jest najważniejszy!

no bardzo bym chciała ale gdy tylko wychodze na dwór w rybaczkach to widze tylko moje białe nogi i czuje jak ludzie sie gapia!

Gość sssaaaaaaaa
ile razy można zgłaszać ten post kejti do usunięcia? chore naśmiewanie się ze zbrodni!

Gość sssaaaaaaaa
gaja się nie przejmuj. większość babek pracujących ma ten problem, tylko w solarium nadrabiają. nie musisz sobie skóry niszczyć, błyskaj tymi łydkami i tyle ;) taka Twoja uroda i nie ma sensu katować się latem spodniami

Gość facet się wtrąci
NIE rozumiem dlaczego kobiety w długich spodniach się poruszają skoro większość facetów już dawno krótkie spodnie nosi oraz klapki lub inne sandały , trudno wytrzymać w długich spodniach w czasie gorąca i mnie to śmieszy , gdy widzę na ulicy - idzie para zakochanych i trzymają się za ręce, On w krótkich spodniach a Ona - klękajcie narody - jakby na Sybir się wybierała - długie spodnie założyła i kurtkę zimową z kapturem, tragedia :(

Gość korneliaa
hm no straszne troszke to jest