Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on jest burakiem

czy można byc w ciąży i miec okres?? wyniki testu pozywtyny

Polecane posty

Gość emamciaaaaaaa
nie ma takiego czegos jak okres w ciazy moga byc plamienia lub krwawienia nie powienny im towarzyszyc bole , kazde krwawienie trzeba skonsultowac z lekarzem !!!

nie byłam nigdy w ciaży to skąd mam wiedziec ale krwawienie na początku okresu to raczej normalna żecz tak mi się wydawalo , dużo znam osób które tak miały

Gość emamciaaaaaaa
mam nadzieje ze sie ubierzesz i pojedziesz do szpitala trzymam kciuki za ciebie i twoje malenstwo i naprawde mam nadzieje ze mimo wszystko bedzie doborze :*

ale mi bóle nie toważysza przy okresie, mam je juz od tygodnia a okres dopiero dzisiaj , no przecież kobieta ma tekie symptomy jak jest w ciąży :(

Gość emamciaaaaaaa
dla mnie to oczywiste zadne krwawienie w ciazy nie jest normalne !! poza plamieniem implantacyjnym na ok 7 dni po zaplodnieniu jest to delikatne plamienie bez skrzepow koloru raczej jasnego trwa max 2 dni

Gość safcdsca
jedz do lekarza kochana, niech to sprawdza skoro test byl pozytywny i mialas inne ciazowe objawy

Gość safcdsca
a okresu w ciazy nie ma, czasem tylko plamienia w dniu spodziewanej miesiaczki ale to nie jest taki okres jak zawsze

Gość emamciaaaaaaa
ja ci nie powiem czy nadal jestes w ciazy czy nie nie zbadac cie przez neta moze to tylko plamienie , moze zardek nadal zyje i jest wszystko w pozadku , ale chcesz ryzykowac ? ja ze swojej stornony napisalam i staralam sie pomoc jak moge nic wiecej ci nie powiem bo wiecej moze powiedziec lekarz , nie patrz na inne kobiety bo u jednej krwawienie nie oznacza noic zlego a u innej to poronienie ja np przy drugim poronieniu w 4tc zaczelam plamic i plamienie ustalo zanim dojechalam do szpitala juz nie plamilam tam jednak zbadali i powiedzieli ze juz ciaza zakonczona i po jakims czasie znow zaczelo sie krawaienie :(

Gość emamciaaaaaaa
daj nac prosze bede sie modlila za was trzymam mocno kciuki :*

Gość emamciaaaaaaa
*porzadku oczywiscie :o

Gość emamciaaaaaa
i co jak sie czujesz ? bylas w szpitalu ?

lekaż powiedział ze faktycznie ciąża mogła ulec poronieniu , dał mi jakieś 2 tabletki i powiedział że trzeba czekać bo pęcheżyk jest w jakim stadium teraz ( już nie pamiętam jak on to nazwał ) i w każdej chwili może jeszcze dojśc do poronienia i zebym uważała na siebie i od razu jak coś by się działo to mam przyjechać. dobrze że pojechałm :) mam nadzieje że mój dzidziuś będzie zdrowy

Gość sdfsassada
pewnie jeszcze ciezko powiedziec bo widac sam pecherzyk, trzeba za jakis czas sprawdzic czy sie rozwija czy jest pusty

Gość emamciaaaa
ciesze sie ze jest nadzieja zycze wszystkiego dobrego :) i ciesze sie ze udalo mi sie namowic cie na ta wizyte :) dal ci dhuposton ? albo luteine ?

Gość emamciaaaa
powinnas dostac cos na podtrzymanie ciazy chyba ze nie chce narazie dawac dopiero jak bedzie widac zarodek ...jak krwawienie ustalo? zrob test zeby sprawdzic czy kreska bedzie ciemniejsza (czy hormon przyrasta ) zrobil badanie krwi?

Gość emamciaaaaaa
i co tam jak sie czujesz ? wszystko dobrze z toba i maluszkiem ?

Gość bnm
O rany współczuję ... :(:(:(

Gość emamciaaaaaa
jej tak mi przykro :( :( ;( trzymaj sie wiem co czujesz przeszlam to 2 razy :( wspolczuje mam nadzieje ze juz niebawem bedziesz mogla sie cieszyc ciaza :) trzymama kciuki za ciebie :*

Gość oan__6
dziewczyny, skoro miałam okres to mozliwa jest ciaza? wiem smieszne to sie wydaje ale nie było stosunku tylko petting. troszku miał rece ze spermy, a wyszło tak ze były dni płodne. no ale okres był normalny ;) po 2 tyg przyszedł do tych 'zabaw' i raczej nic nie nie spozniło;) tak jak dostaje w granicach 20stego , teraz tak tak było. a i robiłam test po 2 tyg i oczywiscie negatywny. obawy są ? odp powaznie ;)

Gość oan__6
po tych zabawach *

Gość gość
ja robilam test po poludniu wyszedl negatywny potem rano dostalam okres ale zeby miec pewnosc zrobilam z porannego moczu i po 5 min byla jedna kreska po 7 godzinach kiedy mialam go juz wyzucic spojzalam na chwile i cos bylo na tej 2 kresce srodek byl bialy ale 1 krawedz bardzo leciutko widoczna co to oznacza ?