Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka.piłka

Pytanie do dziewczyn WAŻNE

Polecane posty

Gość szybka.piłka

rozmawiałam z chłopakiem na gg,pare godzin wiec coraz wolniej a z w koncu na odp czekałam 35minut! a ten sobie pisał w najlepsze pewnie z kolezanka ze studiów,odpisac mu czy olac i isc spac czy tez odpisac po 35minutach?

a ile masz lat, 12? jak chcesz to odpisz... jeny... jak dzieci :P albo rozmawiaj z nim normalnie albo napisz, że czekałaś tak długo na odpowiedź i teraz idziesz spac

Gość szybka.piłka
a opcja złośliwa; czyli jak napiszę 'nie bede cie przepraszac ze iodpisuje po 35minutach bo tyle samo czekałam na twoja odp" ? może być?

Gość o kurde myslalamże to są mesk
złośliwa? hahaha prosze cie,raczej smieszna!!!!!!!!!!!!!

o ile napisał, że powinnaś go przeprosic... ale tak czy siak moim zdaniem nie jest to złośliwe, a tylko pokazuje, że Ci zależało :P

Gość meridianka wesola kiik
koloratka ma racje :)

Gość szybka.piłka
to co będzie złosliwe? i pokażę że jak on mnie zlewa to ja tym bardziej mam go gdzies

Gość szybka.piłka
tja czekał na odp i sam napisał dobranoc

Gość Z różą w butonierce.
Ale wy macie orgazmy. Opanuj sie marcys, włóż paluszki w odpowiednie miejsce, wyłącz telefon, puść Vivaldiego i pomyśl o American Pie... Już morko czy mam czekać jeszcze chwilkę?? Żeby nie było tak łatwo, powiem, że jestem w wieku gdzieś między 22 a 30 lat. Dla zainteresowanej dziewczyny podaję swój profil na naszej klasie. Są tam moje zdjęcia, więc możesz mnie zobaczyć... http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 Jeśli też nie lubisz milczącego telegonu komórkowego, daj mi znać... na NASZEJ KLASIE. Cześć... Z różą w butonierce. UWAGA! TYLKO TEN PROFIL jest autentyczny, reszta to podszywy. BEZ podszywu! :)

"zmawiałam z chłopakiem na gg,pare godzin wiec coraz wolniej a z w koncu na odp czekałam 35minut!" bo na gg chyba tak sięrozmawai cośsię napisze a w końcu sięznika zając innymi sprawami na komputerze

Brzydki Niski Beznadziejny skoro Ty tak 'rozmawiasz', to faktycznie jesteś beznadziejny :O :P

Gość szybka.piłka
jak sie rozmawia z dziewczyną? to wypadałoby jej chociaz napisac ze sie jest zajetym i dałabym spokój

Gość ja bym mu napisała
sorry, ja zmeczona jestem i ide juz spac, milego wieczoru nie czekałabym na odpowiedż... :O

szybka.piłka- masz rację, ale faceci w większości są pozbawieni empatii i niestety nie ma co liczyc na ich inteligencję emocjonalną :O

Gość szybka.piłka
ale tu nie chodzi o to że czekałam bo tez sobie cos czytałam itd chodzi o sam fakt że pług jeden odpisywał tak długo ze nie pomysli zeby napisac ze jest zajety, po prostu że to niekulturalnie

no masz racje --> szybka.. :-P wez go olej tak jak on Ciebie. zachowal sie chamsko i Ty tez sie zachowuj tak w stosunku do niego. Ja mialam faceta ktory mnie nie szanowal i tez zawsze czekalam az mi odpisz 30 minut a on sobie w tym czasie gadal z kolezanka ze studiow o pierdolach. Wiem bo weszlam wtedy na jego gg i przechwycilam rozmowy suki***n i jeszcze zaprzeczal ze nie gadal z ta suka. Trzeba olewac kolesi i traktowac tak jak oni NAS!!! pozdro :-)