Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat lotosuu

Dalam nr facetowi a on mi napisal tak

Polecane posty

Gość kwiat lotosuu

Czesc dziewczyno o fajnej pupeczce jak minal dzien? Dodam ze fajnie nam sie rozmawialo, i wydawal sie "normalny" Caly czas mam takie doswiadczenia niestety:/

Gość czepiasz sie normalny miły sms

Gość kwiat lotosuu
ma 26, mily sms chyba dla kobiety o lekkich obyczajach

Gość kwiat lotosuu
Najlepsze ze postanowilam olac takiego typa, nic mu nie odp, to wyslal mi jeszcze 5 esow i do tego dzwonil kilka razy

Gość czepiasz sie
troche poczucia humoru :D

Gość Shane... W.PŚ.P... SS
Nie kobieta lekkich obyczajów tylko za przeproszeniem kur**...i dobrze zrobiłas ze nie odbierałas i nie odpisywałas bo jak sie domyslam kur** nie jestes...Daj spokój z takimi typkami...to meskie dzi**i...biara co im sie nawinie...a ze niestety ty sie nawinełas takiemu to pech...

Gość odpisz mu
"Czesc chlopaku o dziwnym poczuciu humoru, u mnie dobrze, a u ciebie?"

Gość przesadzasz
faceci sa wzrokowcami a temu podobal sie twoj tyleczek i tak cie zapamietal,za krotko sie znacie zeby cie z czyms innym kojarzyj,odpisz mu,ja bym odpisala

Gość kwiat lotosuu
Nie zamierzam odp bo dal mi tym do zrozumienia ze interesuje go bardziej sex niz cokolwiek innego, niech spada, jakby byl porzadny obeszlo by sie bez komentarza o pupeczce, grrr tacy sa faceci

Mój chłopak raczej trzyma sie z daleka od czegos takiego...bał sie pocałowac mnie pierwszy raz bo myslał ze sie odwróce...i ze nie bede chciała...wiec ja pocałowałam jego...ja juz wiele razy przerabiałam takie tematy jak ty teraz...ostatnio pisał do mnie jakis gosc i pytał czy jestem dziwica...powiedział ze on bedzie pierwszy...a ja mu odpowiadałam irania i aluzjami...i juz wiecej nie napisał bo zorientował sie w delikatny sposób ze u mnie nie ma czego szukac... ;]

wy kobiety jesteście nienormalne. może po prostu dał ci do zrozumienia że mu się podobasz, a nie że interesuje go tylko seks z tobą. jak twój przyszły mężczyzna/narzeczony/mąż będzie ci tak mówił, to powiesz, że jest z tobą tylko dla seksu? opanuj się, z jednego smsa nic nie wynika, tym bardziej, że napisałaś, że fajnie się wam razem rozmawia.

Ale wezmy pod uwage ze napisał jej to od razu w pierwszym smsie...mąż czy wieloletni chłopak ma już przywileje a nie jakiś smarkaty gówniarz...moge sie załozyc ze nie tylko do niej tak pisze...jak by zajrzeć w jego spis kontaktów to pewnie tam ma wiekszość takich ''pań lekkich obyczajów''

owszem podobasz mu sie ale ta aluzja o pupeczce swidczy ze traktuje Cie jako potencjalny obiekt seksualny na 2 randce a Ty jak widac tego nie szukasz

Ruchało mnie pół osiedla :)

facet komplementem rzucil to zaraz ze zbok albo bog wie co :O

tu nie chodzi o to ze jest zbokiem , bo seks to nie zboczenie. ale on zmierza do stosunku i to w szybkim tempie a autorka chce innego przebiegu znajomosci ;)

tak to już jest z babkami, a potem wmawiają, że nie ma fajnych gości. a jak ktoś chce pożartować i podkreślić w tym jej urodę, to weźmie go właśnie za zboczeńca. a w końcu wyjdzie za mąż za gorszego, co tego nie uzewnętrzni, a będzie ją bił wieczorami bez świadków.

Gość kwiat lotosuu
sku.r.wiel z niego, chooj je.bany

jeśli jest normalny, to zrozumie, że ona tego nie chce, a powiedzenie że ma fajną pupeczkę, jest przyjemnym komplementem nie oznaczającym zaraz, że chce się w niej znaleźć :/

JD facet ktoremu podoba sie dziewczyna w znacznym stopniu i zalezy mu na niej nie tylko w lozku nie wspomni po pierwszym spotkaniu o pupie od tego trzeba zaczac , a bedzie komplementowal jej oczy , fryzure itd

Gość taki tekst w 1 esie
to kompletna porażka jesli niektórzy panowie tutaj uważją to za normalne, to znaczy, ze sami nie są normalni i nie chodzo o to, że facet ma być sztywniakiem bez poczucia humoru ale na milość boską musi mieć choć troche wyczucia taktu

Gość ja bym napisala
wlasnie : czesc chlopaku o dziwnym poczuciu humoru, jak mija twoj dzien? pewnie chcial wyjsc na zabawnego luzaka i przez przypadek cie wkurwil :o ja bym odpisala. nie mozna przekreslac kogos tylko z tego powodu, ze sie zartu nie zrozumialo albo cos :o moze daj mu szanse?

Gość mow mi Pomyłka
dalas nr telefonu, facet pomyslal, ze skor ma twoj nr, moze miec i ciebie:P

Gość kwiat lotosuu
jestem wilgotna muszę zrobic sobie dobrze paluszkiem

Musicie sobie uzmysłowić jedno, mężczyźni myślą inaczej niż Wy kobiety, co wcale nie oznacza, że myślą tylko i wyłącznie o zaliczeniu jakiejś dziewczyny. chodzi mi o to, że to czy faktycznie tak jest, nie można rozpatrywać tylko i wyłącznie, ze względu na treść smsa, ale pod względem wszystkiego co między wami zaszło.

Gość kwiat lotosuu
zrobię sobie moim "zastępczym peniskiem"bo mam na właśnie takie samotne okazje :D

JD nie ucz ojca dzieci robic. na temat ludzkiej psychiki to akurat wiem mnostwo. wiem co faceci mysla , a od tematu seksualnosci czlowieka jetem specjalistka i wiem rowniez ze mozna stworzyc nawet maly portret psychologiczny na postawie jednego smsa

Gość nooooo jaaasne
moglby tez napisać --- " fajne masz cycki , spotkamy sie ?? " i dla was to byloby poczucie humoru czy luzactwo ??? dla mnie gość jest beznadziejny ja bym go zwyczajnie olała

Gość ale dulszczyzna w was siedzi