Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

moja tragedia

Polecane posty

Gość xxxxxxxxx1234567
No nie wygląda to różowo. Praktycznie policja i I lekarz są tu górą. A rodzina? Podejrzenia rodziny o ... manipulacje ? Ze środowisko np. chce mieć cicho (osiedle) więc że samobójstwo, ale kałuża krwi, ale... różne rzeczy... pogróżki... ???

Gość xxxxxxxxx1234567
Rodzina w sumie nie ma nic do powiedzenia? No dziwne. A prywatnie chyba robią sekcje zwłok, nie? Ja nie wiem. Wiem, że szukają tzw. meneli i ich tną sobie jak chcą. No ale jak znam życie jak akurat przyjadę z wujkiem, który zostawił mieszkanie to mi powiedzą, że WCALE NIE, WCALE TAK NIE JEST. Skąd ja mam takie informacje wyssane z palca, co? :(

Gość zenekkkkkkkk
XXXXXXX1234567 DAJĘ CIĘ DO USUNIĘCIA

Gość xxxxxxxxx1234567
Wiecie co - ale w mieście każdy zakład pogrzebowy musi mieć znajomochy, żeby sekcję zwłok wykonać. Chociażby w celach naukowych. Tak mniemam. To tam pokierują. tak sobie myślę.

Gość z tego co piszesz to raczej
Gieowefa, a może jednak? A skąd wiesz, że Twoich problemów nie da się łatwo rozwiązać? Pewnie są jakieś rozwiązania, które Tobie po prostu nie przychodzą do głowy...? Albo o nich zwyczajnie nie wiesz?

Gość xxxxxxxxx1234567
W razie co tam bym się udała, powiedziała o co mi chodzi pi razy drzwi i na pewno gdzieś ktoś coś... nie wierzę, że nie. Chociaż... no ja takie różne rzeczy słyszałam, że tu ktoś załatwiał sekcję , że tu coś ktoś coś wie, a jak nie tu to gdzie może? Takie tam... jedna baba drugiej babie...

Gość xxxxxxxxx1234567
Ja bym tak przyszła i zaczęła, że tu jeden znajomy opowiadał, ze załatwił sekcję bo mu się nie chcieli przez sąd zgodzić i tak coś mi świta czy to tu... jeszcze jakiś zakład przy akademii medycznej czy zakładzie medycyny sądowej. Jedynie, że pochówek muszą oni zrobić później - tak myślę.

Gość xxxxxxxxx1234567
No co umarł samotny chłop - lat 35. Zostało mieszkanie. W POLSCE ZOSTAŁO PUSTE MIESZKANIE. No kpina chyba... :(

Gość z tego co piszesz to raczej
Ty xxxxxxxxxxx już całą teorię żeś wymyśliła :D Ale to nie o to chodzi. Jeśli podczas przesłuchań, zbierania dowodów, rodzina by powiedziała, że nie ma opcji, że to samobójstwo, jeśli jeszcze powie, że się wujek skarżył, że jest nachodzony, że długi i coś tam - każdy normalny prokurator powinien zlecić sekcję. I już. Gieowefa, ja czekam, może jednak się zdecydujesz porozmawiać?

Gość xxxxxxxxx1234567
Lat 35, chciał wyjść na prostą. Przecież lat 35 to jeszcze nie śmierć. Bawił się z dzieckiem małym... coś tam stwierdził, może poznał jakąś koleżankę na spotkaniu AA... AaaaaaaaAaaaaaaaaaaa :(

Gość xxxxxxxxx1234567
No to już muszą grzecznie do pani prokurator, nie? Według przepisów może ich mieć gdzieś jak czytasz ( o ile to nie są MARTWE przepisy jak to w Polsce). Ja jak zawsze coś chciałam to sie dowiadywałam, ze ten przepis jest MARTWY. Nie wiem - martwy ząb sie usuwa i wstawia sztuczny albo nic. po co komu MARTWY przepis? Ale to państwo... to państwo... :(

Gość xxxxxxxxx1234567
Wiecie kto powinien dostać ten pustostan? Ja!!! Za moje wybitne zdolności detektywistyczne. Ale wiecie... mieszkać w mieszkaniu gdzie PRAWDOPODOBNIE dokonano morderstwa. No wujek zdał się być tzw. dobrym człowiekiem ale może straszyć. A to już zostawię je rodzinie zmarłego.

Gość ta xxxxxx costam
to forumowy psychol. pisala juz o zmarnowenej karierze naukowej i nie wiadomo czym jeszcze. generalnie wszystko jest przeciw niej, nie zwracajcie uwagi. wszyscy ja strasza, matka jest glupia etc.

Gość xxxxxxxxx1234567
"Cokolwiek robisz, synu, bacz na swój koniec a wtedy wszystkie rzeczy ziemskie zdadzą ci się śmieciami i będziesz zabiegał jedynie o Niebo..." cytat z poradnika dla idealnego ...księdza. Ej - moze niech idzie po jakiegoś księdza detektywa. Ostatnio to jest modne. Ksiądz detektyw.

Gość erfretrr

Gość ja ciebie tez

ej słuchajcie dlaczego sie kłociciw na moim watku,to sprawa która dotyczy mojego wujka,a wy wylewacie na siebie obelgi.. do so sprawy otóz moja mam dzisz była w prokuraturze i bedzie sekcja!!!!!!! ama tez ropzoczne doochodzenie na własna rękę a jak sie dowiem,kto to to przysiegam ze powiesze go na drzewie!!!

w ogóle chciaam zobaczyc te zdjęcia,które fotograf robił,ale mi nie chca ich poakzac;/ ale skecja bedzie m,ale w sumie co mam z tej sekcji jak mu zycia nie przywróci:(

Gość życia nie przywróci
ale trzeba mieć nadzieję, ze winnych ukażą a zdjęć nie oglądaj, lepiej, żebyś zapamiętała go takim, jaki był za życia. ja idę teraz, życzę Ci siły i powodzenia!

jesli chodzi o mieszkanie to miałysmy z koja mama mu je wykupic bo było zadłuzone,takz enikt tego mieszkania i tak by nie dostał on w niedziele podobno wracał od kolegi ,jeszce go widzioano w popołudnie,kto wie czy ten kolega cos mu nie powiedział, pozatym jak by sam sie powiesił to jak człowiek sie dusił to pzeciez ma jakies odruchy,a on spokojnie siedział głowa na bok a linka nie była napręzona z tymz emeiskanie było zamknięte od srodka,ale jakis czas temu zgineły mu klucze,wiec ktos mu najwyzrazniej w tym pomógł..ja w to nie umiem uwierzyc..nie umiem:(

ja go i takj widziałam,ale chce Zobaczy te zdjecia a poza tym przed skremowaniem go,chce zeby arz jeszce mi trume otwarli,chce sie z nim pożegań:(

Gość życia nie przywróci
trzeba liczyć, że prokuratura to wyjaśni. powodzenia! 🖐️

Gość zasmucona8787
umozliwia mi obejrzenie zdjęc

Gość bąbel trąbel
po dogłębnym przeanalizowaniu treści tego wątku stwierdzam, że to prowokacja. ba, stwierdzam nawet, że ktoś sie pod autorkę podszywa - raz agniesia pisana przez a, a raz przez A. Nie napalajcie się na ten wątek... jest tu wiele, wiele nieścisłości...

Gość budka z hamburgierami
ale po co w ogóle chcesz oglądac te zdjęcia... dziewczyno, wyluzuj troszeczkę...

TO NIE ZADNA PROWACJA I PROSZ ECIE WYNOS SIE STAD,OPISUJE TU UTRATE UKOCHANEJ MI OSOBY A TY SMIESZ TWIERDZIC ZE TO PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!! DO OSOBY KTÓRA PYTAŁA PO CO? CHCE SIE DOKAŁDNIE TYM ZDJĘCIOM PRZYPATRZEC,CHCE ZOBACZYC I UDOWODNIC TYM POLICJANTOM ZE SZNUREK NIE BYŁ NACIĄGNIĘTY, ZEBY ZNALZELI WYNOWAJCE

Gość PRZESTAŃ JUŻ PISAĆ
o tym Twoim wujku.Jego już nie ma,a Ty nudzisz jak cholera.

Gość nuńkaa
zejdz z niej gadzino ty!😠

Gość NISZKAAAA
AUTORKO UDAŁO CI SIĘ P R O W O K A C J A!!!!!!!Nie zakładaj innych topików.Kretynko tyle ludzi Ci współczuło.