Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeżo upieczona mama

9cio dniowe niemowlę...

Polecane posty

Kiedy wyjść na pierwszy krótki spacer biorąc pod uwagę jaką mamy piękną pogodę??? Czy można pojechać z takim maleństwem do dziadków (to bardziej potrzeba niż mój kaprys, nie będę tłumaczyła już dlaczego)??

Gość emamciaaaaaa
ja wyslam z synkiem w 3 dobie jego zycia byl to styczen :) a pogoda typowo wiosenna :) mieszkam w UK i polozna powiedziala ze nie ma powodu trzymac malego w domku :) od tamtej pory maly spal codziennie w ogrodzie w wozku przyjajmiej 3 godziny :) teraz ma ponad 2 latka nie choruje . Mysle ze jak najbardziej mozesz wyjsc z dzieckiem na spacerk :)

Gość ubierz odpowiednio
i w drogę

moja mała ma 11 dni :) więc niewiele więcej. Wyszłyśmy ze szpitala w 3 dobie i następnego dnia wystawiłam ją mocno opatuloną na 1/2 godziny na taras. Fakt ,ze pogoda jest teraz wyśmienita, gdyby było pochmurno pa pewno poczekałabym ze spacerkiem. Moja córcia wspaniale śpi na powietrzu, więc już bez stresu patrzyłam jak wczoraj spała od 12.00 do 16.30. Oczywiście nie na słońcu, osłonięta od wiatru , no i pod moskitierą, bo u nas jakieś robale fruwają..... A co do dziadków.....ja też się wybieram do teściowej, bo ona jako jedyna jej jeszcze nie widziała, a ma złamana nogę, więc jest średnio mobilna......ale nie na jakąś wielką wizytę, tylko na chwilkę...

dziękuję za szybkie odpowiedzi i pozdrawiam

Gość do emaamciaaaaaaaaa
zablokowali ci czarnego nicka?a to czemu?

hej ja z moja corcia wyszlam pierwszy raz wlasnie jak miala 9 dni:) ale bylo to spowodowane tym, ze do tej pory nie mialam wozia bo sklep nawalil. Spokojnie mozesz wysjc odrazu. Ja corcie rodzilam w lutym i bylo zimno a teraz taka pekna pogoda jest. Tylko chron prezd sloncem na poaczatku.

Gość emamciaaaaaa
nie nie zablokowali jakos od wczoraj pisze na pomaranczowo heh czarny nadal mam poprostu sie nie loguje :)