Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce wrocic do kraju

8 lat za granica- chce wrocic do domu ale sie boje...

Polecane posty

Gość filmfan
Już wtedy była Rosja ale coś się nimi nie przejmowano. Och stanowczo muszę przeczytać Opisanie świata. To będzie bardzo zajmujące. A do 50 tki mam trochę czasu. Po 30 latach wrócił bo się nie dało. No z taką władzą... dopóki rządził jeden no to leciało (najlepiej jednak, żeby był niesmiertelny bo dalej)... :(

Gość Ktos kto jest 8 lat za qranica
Nie moze wrocic 'do siebie' ....do domu to ja wracam z 2 tygodniowej wycieczki...dziwie ci sie ze bedac tam tyle lat nie znalazlas swojego miejsca

Gość pieprze***nie w bambus
nieudacznikami są ci , którzy wyjechali i zaraz wrócili z podkulonym ogonek. A nie ktoś kto tam mieszka 3 , 5 czy 8lat. I daruj sobie złosliwosci , bo gówno wiesz o swiecie i o zyciu. Jestescie sfrustrowanymi czlowieczkami ,którzy są pełni nienawisci, zła i zazdrosci ,ze ktoś wyjechał i ma się dobrze. Najłatwiej dać ujscie swej frustracji wyzywając od nieudaczników. No nie wiem kto jest nieudacznikiem, ten co wyjechał, urządził się , ma kasę na wszystko , zna język czy ten co został i klepie biede. Pracuje za 1000 zł i nie stać go nawet na wakację w sąsiednim województwie.

Gość frykas
up cała prawda