Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaslask12

dpdatkowy zasiłek

Polecane posty

Gość Karolinaslask12

Na Jakie zasiłkii z Mops-u mogę liczyć bedąc samotną matką. Dziecko nosi nazwisko ojca, nie mieszkamy razem, dobrowolnie łoży na dziecko a nie przez sąd.

Gość hajjajaj
Na zasilek rodzinny 48n zl miesiecznie.ale zeby go dostac musisz miec wyrok z sadu o alimentach, ze masz przyznane.

Gość bałaganiaraaaaa
niestety ale przedmówczyni bzdury pisze. Do tego zasiłku nie musisz mieć wyroku!!!!!!! Ten zasiłek dostają również pełne rodziny gdyż jak nazwa mówi, jest to zasiłek rodzinny!!! Wystarczy mieć odpowiedni dochód.

Gość dudekkk
możesz liczyć na pracę, bo na własne dziecko to się pracuje a nie liczy na kaszę mannę z nieba. Jak ci się nie chce pracować to trzeba było nie decydować się na dziecko. Co, załatwił ciebie ojciec dziecka, myślałaś, że dorwiesz jelenia aby ciebie utrzymywał. Jakbyś przed ciąża pracowała tobyś miała macierzyński a później wychowawczy, no ale jak próżniak fundnie sobie dziecko to później szuka gdzie tu za darmo dostać.

Gość Karolinaslask12
pracowałam, podczas ciązy byłam na L4 teraz jestem na macierzyńskim kretynie i nie zycze sobie takich uwag. Interesuje mnie tylko co dostane z Mops_u