Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia livia

moja dziwna rodizna HISTORIA

Polecane posty

Gość Olivia livia

moja rodzina od strony taty jest dziwna moja pra pra pra babcia nadal zyje nazywa sie vieczna ma wlasnie 101 lat zajmowala sie czarami kiedys i zyla kiedy titanic rozbil sie o gore lodowa i ona o tym wiedziala natomiast moj par pra pra dizadek umarl bo ktos go zabil a wczesniej tez zajmowal sie czarami 9 lat temu wywolowalismyy go z siostra mojei mamy ktora prawie umarla ale cos ja ocalilo w lesie i wywolowylaismy dziadka od tamtej pory widze ludzi w nocy np dzis widzialam kogos w kuchni na krzesle bujanym bujal sie i mial swieconce oczy moja pra pra pra pra kuzynka genowefa umarla jak miala 8 lat zabila sama siebie bo sie utopila widzialam jei zdjecie ze skakanka z 2 kucykami i sukienka w kwiatuszki czasem ja tez widze ale w dizen w parku bo kolo pakru jest las widze ja spiewajacom spiewa cos takiego kolo jabloni byl sobie sznurek sznurek z jabloni ale ta magia zaczela sie od mojei pra pra pra pra pra pra pra babci celina edmunda alicja maginex i wiekszosc rodizn nazywa sie na v np ja viola dziwne nie sry za moja ortografie ppochodze a angli sorry

Gość adres dla was
niezłe nawet 4/10

Gość gorzej niz słabe
0/10

Gość A tak to
A tak poza tym, to wszystko w porządku? ;)