Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edna forte

dlaczego faceci z nizszym wykształceniem boja sie dziewczyn z wyższym

Polecane posty

Gość edna forte

mi to nie przeszkadza ze oni maja liceum czy technikum, ale jak mówie , ze konczyłam psychologie to taki dystans sie robi (przynajmniej mi sie tak wydaje) -moze myslą ze na mieszkanie i samochód nie zarobie

Gość igulka 26.01.1977
Facet lubi czuć się mądrzejszy po prostu

Gość byla Roberta
boją się bo czują sie głupsi- proste. ja skonczylam prawo. Nie mówie o tym czym sie zajmuje tak dlugo jak to mozliwe. Zauwazyłam że częsć facetów ucieka a cześć wrecz przeciwnie- chyba myślą, ze w koncu znaleźli kogoś kto bedzie na nich zarabiał :P

Gość edna forte
konczyłam tez WSZOZP takze nie jestem pocztkująca .. Lody mam dobrze opanowane

hmm... ja nie chciałabym mieć chłopaka z niższym wykształceniem :) No co? prawdę piszę.

Gość byla Roberta
a gdzie studiowałaś WSZOZP ? Ja praktyki miałam na dworcu kolejowym w KRakowie .. Cwiczałam na bezdomnych ..

Gość elike23
juleczku czy jareczku, jak wolisz nie jestem bezrobotna, ale ty chyba tak skoro 24h siedzisz na kafe

Gość elike23
ja wole zwierzęta .. Animal sex to jest to !!

Gość elike23
chłopak ze średnim = chłopak z kompleksami= impotencja

Bo to jest wszechobecne w naszej kulturze, mężczyzna ma być starszy, mieć wyższą pozycję społeczną i jeszcze ma być wyższy w centymetrach. Niewiele jest wyjątków.

Gość byla Roberta
hahahahh, podszyfki są nie do zdarcia.

Gość elike23
fetyszysto - to jest oczywiste, ale przecież teraz wyzsze studia sa tak powszechnie dostepne ze nie świadcza juz o wuzszej pozycji społecznej -a ci kolesie, których poznałam świetnie radzili sobie w zyciu bez wyzszego, nie bylo zadnych braków intelektualnych

Gość elike23
no juliusz to jak z praca u ciebie, da sie ja połączyc z 24 godzinnym przebywaniem na kafe

Gość elike23
a podczas praktyk poznałam naprawde sporo miłych koni arabskich .. TAkze jestem zadowolona

Gość małpeczkataka
haha edna na kafe sami z wyzszym, daltego taki tu ruch:P

Gość wituś-sprytuś
najgorsze jest zderzenie zawodówki z wyższym

Gość małpeczkataka
taki jarek czy julek, wyzszego nie ma ajaki yntelygent ze hoho, kazdego zagnie

zawody wymagające użycia komputera to w XXI norma :classic_cool: może u ciebie na wsi się ich nie używa do pracy :D podpowiem ci ,że program w którym pracuję ma w nazwie Illustrator :classic_cool: da się bardzo dobrze z tego wyżyć jak cię to interesuje 🖐️

Gość małpeczkataka
najgrsze jest to ze jak mowieze mam wyzsze to taki pyta; a po co ci? to ja gzrecznie odpowiadam, a ten z oburzeniem dalej swoje ale od takich zdalek, widac, ze lubia narzucac zdanie

Gość małpeczkataka
jarku per julku to wez sie wkoncu zdecyduj, bo raz piszesz ze kladziesz kafelki a teraz ze zdarza ci sie ruszac głową zawody wymagające użycia komputera to w XXI norma " masz racje to norma, kazdy palant potrafi może u ciebie na wsi się ich nie używa do pracy " złotko, u nas na wsi kazda krowa ma laptopa oraz ipoda:P

zgadnij dlaczego raz kładę kafelki a raz ruszam głową :D 🖐️ i dlaczego są tak duże rozbieżności :classic_cool:

Gość małpeczkataka
bo masz bujną wyobraźnie

Gość edna forte
ale jarek, teraz poważnie,jestes jeszcze w wiedniu czy jak?

Gość elike23
do prawiczek a jak zwiazesz sie z dziewczyna i ona po paru latach zacznie studiowac drugi elitarny kierunek to co wtedy?

Gość elike23
oj ciezko ci bedzie w zyciu prawiczku wex sie w koncu zakochaj, bo te twoje teorie nic do ppraktyki nie maja

elike23, jasne, że nie było. Nie było w porównaniu do reszty. Sama powiedziałaś, że studia są powszechne. Co z tego, skoro na niektórych uczelniach student wychodzi jeszcze głupszy niż przyszedł. A do tego mu słoma z butów wystaje, bo absolwent z niego. Co nie zmienia faktu, że z drugiej strony jest presja społeczna na sam papier: i taki facet, który pracuje zamiast iść na studia siłą rzeczy zgarnia doświadczenie, kiedy student wyższej szkoły opieki nad starszymi ludźmi zalewa mordę za pieniądze rodziców.