Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok_w_galotach

Polki TYJĄ!!! Na ulicach same tłuste balerony

Polecane posty

Gość wwrrr
hehe, nie zlapalam slowka 'nie', cytujac, ale licze na to, ze zrozumiesz :P

Gość pan patafian
@wrrr: a to bardzo fajnie, konformistom mówimy NIE a jaki masz wzrost/wagę ?

Gość wwrrr
mam 176, waze jakies 69 kg, wygladam na odrobine mniej, i staram sie cwiczyc, zeby wygladac lepiej - tylko i wylacznie dla siebie, a nie dla opini o Polkach w krajach europejskich

Gość chyba mowisz o tlustych samczy
ch bekach toczacych sie po ulicach...pustaku !!!!!

Gość pan patafian
@chyba mowisz o tlustych samczy: a to niby do mnie ?

Gość sdfghj
z facetami niestety też nie jest lepiej - zarośnięci, z tłustym odstającym brzucholem, spoceni i śmierdzący w poplamionych koszulkach i tłustych włosach :O:O:O

Gość wwrrr
oj przestancie sie wyzywac, teraz sie zrobi idiotyczna licytacja o to, ktora plec jest bardziej zaniedbana :o Dlatego wlasnie krytykuje autorke, nie za spostrzezenie, ktore podzielam, ale za ton, jakim nam to tu oznajmia, prowadzacy tylko do wzajemnych oskarzen.

Gość pan patafian
o jasne już się można na facetów przerzucić

możecie o nas mowic co chcecie, ale naprawdę nic nie obrzydzi bardziej dnia, niz taka wlasnie dziewczyna 165 na 75. niektóre z was to chyba co dzien na obiad 10 hamburgerow i wiadro piwa badz coli. to jest żałosne.

Gość jhdldh
szok_w_galotach - mówisz, że jesteś dietetyczką, to pewnie orientujesz się w cenach... Chciałam zapytać ile tak przeciętnie kosztuje wizyta u dietetyka? Myślę nad tym, żeby się wybrać. Moim problemem jest zbyt mała waga. Mam 21 lat, ważę zaledwie 46kg, mam 163cm wzrostu. Nie odmawiam sobie niczego, lubię jeść, fastfoody również. Ruchu szczerze mówiąc mam raczej mało, nie uprawiam sportów. Moja waga stoi ciągle w miejscu, bardzo chciałabym przytyć tak z 5 kg. Czuję się jak dziecko, nie dość, że chuda to jeszcze mam bardzo wąskie biodra, zaledwie 83cm, Chciałabym nabrać trochę masy i wyglądać bardziej kobieco. Może mi coś poradzisz?

Gość wwrrr
k44 - z pewnoscia nie sa to wymarzone wymiary zadnej dziewczyny, ale jesli taki widok az tak Cie obrzydza... nikt Ci sie nie kaze z taka spotykac, ani nawet patrzec na nia...

Gość im grupsza baba tym gupsza

Gość jhdldh
Chyba autorka topiku już nam uciekła:>

Gość wwrrr
jhdldh, takich dietetyczek jak autorka, to ja wolalabym unikac..

Droga Szok_w_galotach! Ja to się dziwię że jeszcze żaden z tych opasłych \" baleronów \" na które z takim obrzydzeniem patrzysz na ulicach ci serdecznie z radością i uśmiechem nie przypierdolił. Bo ja Ci powiem że Ci się należy. A chuj Cię obchodzi jak inne kobiety wyglądają? Nie podoba ci się to po co patrzysz? Żeby mieć co komentować czy żeby znaleźć sobie głupi temat to opisania na Kafe ? Jeśli ci się nie podobają pulchne kobiety i wolisz takie jak ty ( oczywiście masz 175 cm wzrostu, wymiary 90 - 60 - 90 i piękne naturalnie blond włosy i dziwi tylko fakt że jeszcze nie zostałaś miss Świata ) to patrz w lustro a nie wokół siebie! Ja nigdy nie miałam problemów z tym że mam tu i ówdzie co nieco tłuszczyku bo kobieta ma się podobać sobie a ie takim pustym dupom jak ty. I powinna mieć coś pod kopułką bo facet na całe życie nie wybiera pięknego ciała bo jakoś tak ma ono tę właściwość że się starzeje ale partnerkę z którą ma o czym porozmawiać. Taką dla której świat nie kończy się na makijażu, fryzjerze i dbaniu o swoje ciało. Więc raczej zamiast wypisywać pierdoły poczytaj książkę, lepiej ci to zrobi. A za to obrażanie kobiet które mają czym oddychać i na czym siedzieć i są PIĘKNE to ktoś ci kiedyś twoją piękną ( jaaaaaasne ) buzię przefasonuje. p.s. Skąd się w ogóle borą takie durne szczeniary?

Gość jhdldh
Wiem, niby dietetyczka, a coś mało empatyczna jak na ten zawód. Ale chciałam zobaczyć co mi doradzi i niech wypowie się w cenach, ile tak zazwyczaj biorą dietetycy za wizytę, bo ja się nie orientuję.

Gość ttttttttttttttttt
tyle sie napisałam a wszystko sie skasowało buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość ddfdsdfsd
AUTORKA TO TAKA DIETETYCZKA JAK Z KOZIEJ DUPY TRABA A FAKT ZE FACECIPO WIZSKU WYGLADAJA JAK SPALSLE SWINIE A LASKI TE MLODE TEZ BLEEE

no ja nie mowie ktos moze byc grubszy i nic mi do tego jej wybór, nie moja dziewczyna nie moj problem, nawet opasla moze sobie byc. ale w momencie gdy zakłada sobie taka krótką koszulkę, iż na pasku z tłuszczu robi jej sie kolo ratunkowe i wychodzi na ulice, to wtedy to juz uważam ze moge sie wypowiedzieć. naprawdę to nic trudnego zacisnąć pasa i troche pobiegac. :/

mario ty sie wogóle nie udzielaj. bo akurat z twoim zdaniem nikt sie nieliczy

k44 - krytyka sposobu ubierania - TAK! Krytyka w ogole ludzi nie - wieszakow na pewno nie! Zreszta co ja bede mowic to jest jakas akcja pro-ana czy jak? Sport - tak, zdrowe odżywianie sie - tak, ale bez tektow w stylu kto pownien schudnac i jak. Bo chuj wast to obchodzi. Jak mi sie nie podobaja laski przypominajace szkielety biegajace po ulicach w czyms co bardziej przypomina skape bikini niz ubranie to tez mam potem leciec na kafe i pisac " polki maja anoreksje - na ulicach same ochydne szkielety az sie rzygac chce" no litosci...................

Gość ddfdsdfsd
JESLI KTOS EJST OTYLY ALE ODPOWIEDNEI SIE BIERA OK ALE JESLI W OBCISLE CIUCHY TO JUZ NIE PASZTET TYLKO WATROBIANKA Z KASZANKA

Gość jak przesiadujesz
dniami i nocami w oborze, to sie nie dziwie ze same tluste baleroniki widujesz...

wiesz moze i dobrze ze ci sie nie podobam ty będziesz takim wyjątkiem od regóły ze podobam sie wszystkim facetą. bo zeby reguła była prawdziwa musi byc od niej jeden wyjątek :) głupi to głupi ale cóz robic

Gość wwrrr
półka, blagam Cie, litosci... :o

dam sobie spokój bo nie warto i tyle. a jesli chodzi o temat sa różne typy sylwetki i od niej zalezy jak ktos wyglada. od budowy miednicy zależny czy kobieta ma wystający brzuch czy nie. zalezy od genetyki, nawyków zywienowych i tego czy bierze leki, niektóre poteguja apetyt. zalezy tez od trybu zycia i gdzie pracujemy. jak niema sie czasu nawet usiasc to tymbardziej normalnego posiłku niezjesz

Gość kotek mruczus
a jesli chodzi o temat sa różne typy sylwetki i od niej zalezy jak ktos wyglada. od budowy miednicy zależny czy kobieta ma wystający brzuch czy nie tluste kobiety zazwyczj rozszerzaja sie w biodrach , piersiach , a nie w brzuchu .. Oczywiscie brzuch tez rosnie , ale nie tak jak u otyłych facetow .. Otyłosc zenska to przyrost ud , rozszerzenie bioder Meska to przyrost brzucha

Gość wwrrr
"problem jest w tym, że kobiety przy kości nie potrafią się ubrać" W duzym stopniu prawda. Ale do tego, ogranicza nas moda [wszyscy nosza rurki, nosze i ja], ograniczaja nas producenci ubran [moj przyklad - nie lubie biodrowek, ale mam na tyle duzy problem ze znalezieniem spodni o mojej dlugosci, ze biore co popadnie - niestety, finansowo tez jestem nieco ograniczona], no i pewnie aspekt 'psychologiczny' - ''nie moge kupic 40, to by znaczylo, ze jestem gruba, wiec wepchne sie na chama w 36''

Gość wwrrr
Kotek mruczus - zwroc uwage, ile jest kobiet o takiej figurze: chude nogi, plaski, maly tyleczek, i wylewajace sie boczki, brzuch, do tego duzy biust. Te, ktore tyja w biodrach, to przy nich szczesciary ;)