Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klsifdfdgg

SIOSTRA UDERZYLA MNIE W BRZUCH RĘKĄ MOCNO WCZORAJ!!CO ROBIĆ ???BŁAGAM ..POMOZCIE

Polecane posty

Gość klsifdfdgg

siostra wczoraj machala rękoma i chcial auderzyć mnie w kolano jak sie smiala i tak mocno uderzyla mnie zamiast w kolano w dól brzucha .w samym dole brzucha.. jestem delikatną dziewczyną i boje sie ze coś tam moglo pęknać..poprostu nie wiem co robić?:(

Gość o zesz w morde
ojej ale nie umrzesz histeryczko??????????????

Gość klsifdfdgg
smiejecie sie ale mogla mi peknąc macica albo pęcherz moczowy ..boje sie jak cholera cz ycos tam sie nie stalo :(

Gość klsifdfdgg
dlaczego tak krytykujecie? jakbycie wy dostaly tak w dól brzucha mocno to by wam do smiechu nie bylo prawda?łatwo jest wyzywac obcych ludzi..

Gość streszczenia streszczenia
jakby Ci coś pękło to od wczoraj byłabyś już martwa, albo w szpitalu :O

Gość lekarz przyszły wkrótce
Powiem tak Nieuzasadnione są smiechy innych z tego temtau bo brzuch to poważna sprawa i faktycznie mogło pęknąć autorce cos w środku. Dól brzucha nie jest chroniony niczym ani żebrami ani innymi rzeczam więc autorko radze do lekarza sprawdzić to.

Gość bebebo
no i jeszcze mogły ci się obic nerki, albo mógł pęknac żołądek albo możesz mie uszkodzoną wątrobę albo... siostra to na pewno uderzyła cię w brzuch a nie przypadkiem w głowę? ;)

Gość nie macie racjii
Nie załala by sie krwią jakby pękło coś. Moglaby nie wiedziec o tym a w srodku by byl krwotok wewnetrzyny czego na zewnatrz nie widac raczej. Znałam przypadek z naszej okolicy. Gosc ukłuł sie w brzuch jakąś rurą czy czymś i nie wiedzial ze mial krwotok wewnatrz potem i umarł.wiec nie łątwo jest ocenic czy cos peklo tam bo mozna o tym nie wiedzieć Autorko mogla ci uszkodzić siostra tam nawet coś i to potem moze znać dac o sobie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość klsifdfdgg
WIDAĆ ZE NIGDY ZADNE Z WAS NIE DOSTALO OD NIKOGO W BRZUCH ZE TAK OLEWA TEN TEMAT:(:(:( JA WIEM ZE CAŁY BRZUCH JEST CHRONIONY JAKIMŚ PŁYNEM W SRODKU ALE DÓL BRZUCHA NIE WIĘC BOJE SIE I MAM DO TEGO PRAWO .

Gość streszczenia streszczenia
o matko, jeśli uderzyła cię w zartach to chyba nie tak mocno żeby coś uszkodzić :O no chyba że wy klepiecie się z piąchy :D

Gość mnie pies uderzyl

Gość a bo mnie wszystko wkurwia
no to na kafe szukasz porady za miast iść do lekarza? piszesz ze siostrea się smiała i chciała cię uderzyć w kolano ale jej ręka zjechała i poleciała na brzuch. czy twoja siostra jest jakąś strongwomenką że jest w stanie rozpiździć ci jednym uderzeniem pół brzucha? nie przeginaj co? boli cię jeszcze?

Gość klsifdfdgg
nie boli mnie ale ona ma silne ręce ..bardzo mozno uderzyla a nie tak jak myslicie..:(

Gość a bo mnie wszystko wkurwia
no to idź na pogotowie i nie plumkaj uspokoisz się jak cię lekarz zbada i przepraszam ale najpewniej wyśmieje;)

Gość o zesz w morde
o kuzwa skoncz juz ....

Gość fgfgfgfgf
buhhehee

Gość zalosneeeeee

Gość bnvbvn
podstawową informacją od organizmu, że się coś dzieje, jest ból ktoś wyżej napisał o gościu co się rurą ukłuł... jak jest krwotok wewnętrzny w jamie brzusznej, to po pierwsze są ból i gorączka, po drugie mięśnie brzucha napinają się tak, że są twarde jak decha i można w nie popukać. więc jeśli miał takie objawy a nie poszedł do lekarza, to cóż - szkoda człowieka, każda śmierć to tragedia, ale w pewnym sensie sam był sobie winien jeśli, autorko postu, masz obawy, to zgłoś się do lekarza, szczególnie, jeśli Cię boli. a jak nie odczuwasz żadnych dolegliwości w miejscu uderzenia, to zapomnij o sprawie

Gość ejejjefggg
idioci nie musi bolec by sie cos dzialo .. kolega mial raka watroby a nigdy go nie bolala w zyciu.

Gość bnvbvn
owszem, ale rak to choroba przewlekła, a tu jest mowa o uderzeniu, tak? przy chorobie przewlekłej inne objawy są istotne na objawy niż przy czymś takim a kolega mógł mieć objawy nieswoiste, ale nie znaczy to, zresztą Ty wiesz tyle, ile on sam chciał Ci powiedzieć zresztą napisałam - jest to podstawowa informacja, ale nie musi być jednyną

Gość bnvbvn
kurde, napisałam jak potłuczona inne mogą być objawy raka, które mógł mieć nie z samego narządu, więc mogły być nieswoiste, a inne przy uderzeniu w brzuch gdyby to było coś bardzo poważnego, to by był ból, szczególnie przy krwotoku wewnętrznym, tak jest organizm skonstruowany chociaż w sumie nie jestem lekarzem, wiem tyle, ile było na PO w liceum, a akurat ten temat pamiętam, krwotok w jamie brzusznej

Gość ejejjefggg
heheheh

Gość wwdz
wez kolo i sie walnij w czoło

Gość styl pisania autorki
przypomina mi inne topik z cyklu: "mąż uderzył mnie pięścią w brzuch/twarz itp". 0/10

Gość zaszłaś w ciążę będzie
niepokalane poczęcie

Gość gość
witaj njetem marcn opowiec mi jak mocna i w kture miejsce cie uderzyl