Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana_słońcem

Pomóżcie - co mam robić? Impreza, pocałunki, smsy... i... nic?

Polecane posty

Gość malowana_słońcem

Sprawa wygląda tak. 3 dni temu poznałam świetnego chłopaka na dyskotece. Musiałam już iść, więc spędziliśmy ze sobą dosłownie pół godzinki. Przez ten czas tańczyliśmy, potem... Usiedliśmy... I jakoś wyszło, że zaczęliśmy się całować. Dosyć namiętnie... Wziął ode mnie numer. Następnego dnia napisał. Przede wszytskim pytał, skąd jestem. Okazało się, że mamy do siebie około godziny jazdy... Wymiana smsów skończyła się tym, że on napisał, że miło było mnie poznać i że ma nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Odpisałam, że też mam taką nadzieję i to wszystko. Pomóżcie... Czy mogę coś zrobić? Napisać? Puścić sygnała? Nie chcę, żeby ta znajomość się zakończyła tak szybko... Chcę go poznać. Czy mogę zrobić jakiś krok?

Gość Jeee
Tak tak tak tak, o tak... pocalowal mnie a ja juz mam kisiel w majtach.

Gość puppinka80
wiekszosc dyskotekowych znajomosci tak wlasnie wyglada. wyjatkiem byla moja: bo wzielismy slub:)))

Gość jak to dobrze ze
wiesz..tak naprawde to co Ci szkodzi? jesli nie chcesz zeby to sie tak szybko skonczylo, to czemu nie, napisz:) ale powiedz moze najpierw ile on sie juz nie odzywa?

Gość jak ostatnia sztuka
całowali się a na drugi dzień pytał skąd jest....hahahahahahahahahahahahahaha .Jutro się prześpią a we wtorek zapyta;jak masz na imię?hahahahahahahahahahahahaha

Gość jak to dobrze ze
no coz heh widocznie byli za bardzo zajeci cxzym innym:P a byliscie pijani? czasem chemia doprawiona alkoholem tak wlasnie dziala heh

Gość jak to dobrze ze
tylko uwazaj heh, zeby faktycznie facet nie mial takich zamiarow jakie opisal moj poprzednik

Gość jak masz więcej niż
16 lat to zastanów się nad sobą, dziewczyno:O Żal

Witaj malowana:)) wiesz co, a może weź od niego nr gadu? tak mi się wydaje, że lepiej sie poznacie:D

Gość malowana_słońcem
Wiem, że muszę się zastanowić, bo nie powinno do tego dojść. Posłałam mu sygnała. Jeśli nie odpuści, to odpuszczam..

Gość malowana_słońcem
Jaaa, a czym sobie zasłużyłam na miejsce w Twoich pomarańczkach 812 ? :D

dajesz sie lizać na disco jakiemuś frajerowi? i dziwisz sie ze cie olał? ,po wyparowaniu alkoholu z organizmu uswiadomil sobie ze jestes jakś łatwą małolatą, w tym momencie stracił zainteresowanie tobą

Gość malowana_słońcem
Czy da się coś zrobić, żeby naprawić mój wizerunek...? Nie jestem łatwa... Poniosło mnie. Czy da się coś zrobić, coś napisać...

Gość jak to dobrze ze
odpuscil Ci tego sygnalka? napisz moze ze wasza znajomosc zle sie zaczela..., ze czasu juz nie cofnieszale powinno sie wsyztysko odbyc bez tych bardzo intymnych chwil. tylko nie wiem czy takie tlumaczenie sie ma jakis sens... no jak tam, chcesz:)

nie mieszaj slow i pocalunkow z rzeczywistoscią. facet, ktoremu zalezy na kobiecie sam szuka kontaktu, nie potrzebuje zachęty

Gość malowana_słońcem
Więc nie robić już nic? Nie chcę się narzucać. Ale chciałabym też sprawę wyjaśnić..

Gość jak to dobrze ze
z reszta dlaczego to Ty mialabys sie tlumaczyc? hesli on pomysli o Tobie ze jestes latwa, to trudno... sam tez jest latwy w takim razie:D

Gość jak to dobrze ze
ale jak to jest w koncu? dal jakis znak? sms, sygnalek czy cos?

Gość malowana_słońcem
No właściwie to przecież on zaczynał te całusy. Więc nie pisać już nic a nic?

Gość malowana_słońcem
Nie dał żadnego znaku...

Gość jak to dobrze ze
wiesz... jesli sie nie odezwal to sama nie wiem heh, ja bym nic nie pisala - tzn napewno bym sie nie tlumaczyla... faceci tacy sa... (chociaz nie wszyscy), chwila uniesienia, emocji i potem zapominaja... Tobie tez radze tak zrobic:)chyba ze suie jeszcze odezwie...

Gość malowana_słońcem
To dlaczego jednak pisał... Następnego dnia po imprezie, dosyć miłe smsy.

Gość jak to dobrze ze
acha faktycznie zapomnialam, ze juz pisaliscie ze soba. ale jesli juz pisaliscie i odrazu nie poruszyliscie tego tematu to teraz juz chyba nie ma sensu. Moze napisz takiego zwyklego smska, co slychac itd, a jak nie odpisze to juz naprawde daj sobie spokoj, to facet powinien o ciebie zabiegac :D

Gość malowana_słońcem
Już zawaliłam, napisałam mu smsa z numerem gadu, i że gdyby chciał mnie poznać, to niech napisze.. :/ Głupia, co nie. On nic na to nie odpowiedział. Nigdzie.

Gość jak to dobrze ze
nie przejmuj sie:) napisalas i nie bedziesz musiala se zastanawiac czy gdybys to zrobila to cos by sie stalo czy nie... lepije zalowac ze sie cos zrobilo niz.... a jak nie napisze to trudno, przejdzie Ci za kilka dni:)

Gość malowana_słońcem
A gdybym napisała mu za 2 dni smsa takiego: "Nie poruszyliśmy tej kwestii, a mnie nie daje ona spokoju. Nasza znajomość nie powinna się tak zacząć. Tych pocałunków nie powinno być. Nie wiem czy to Ty, czy to sytuacja, ale ja się tak nie zachowuje. Może właśnie masz mylne o mnie wrażenie, może dlatego nie chcesz od tak porozmawiać. Ale musiałam to napisać, dla wlasnego czystego sumienia :) Pozdrawiam" yyyy?

Gość mała czarna...
jak on się nie odezwie po tym smsie z nr gg to radziłabym Ci już do niego nie pisać nic, ale zrobisz jak uważasz to tylko moje osobiste zdanie...pozdrawiam