Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tom183

jak zapomniec

Polecane posty

Witam mam prosbe czy moze mi ktos pomoc w takiej sprawie jak mam zapomniec o bylej partnerce? mam 26 lat od ponad dwoch lat jestem juz sam nie potrafie zapomniec o niej kocham ja nawet bardziej niz kiedys chociaz zazyna mi sie to wydawac chore. Bylismy razem dosc dlugo byla dla mnie wszystkim oswiadczylem sie nawet. wyjechala za granice do pracy Miala wyjechac na pol roku i wrocic wtedy mielismy sie pobrac.Ale nie wrocila nie wiem dokladnie co sie stalo. Utrzymuje z nia kontakt chciala abysmy byli przyjaciolmi ale ja jej tak nie traktuje kocham ja bardzo nawet po takim czasie.Chcialbym wreszcie sie jakos pozbierac normalnie zaczac zyc nie myslec juz o tym co bylo o tym czy moze jeszcze cos bedzie. Prosze pomozcie mi jakos co mam zrobic czy mam z nia utrzymywac kontakt czy mam przestac i wyrzucic wszystko co z nia zwiazane chcialbym juz wreszcie sie pozbierac

Gość NAPISZE TAK
ja jestem w podobnej sytuacji, tyle, ze ja wyjechalam, a on czeka. jest o mnie zazdrosny. szkoda, ze tak rzadko do mnie pisze bo ja go naprawde bardzo kocham i nie szukam nikogo innego. pracuje i nie mam sily na spotkania z kimkolwiek.bede tu jeszcze poltora roku, z przerwami bo bede wracala na urlopy. jesli moj chlopak tego nie przetrzyma, to znaczy, ze nigdy mnie nie kochal. mnie tu nie jest latwo, on o tym nie wie. pracuje ciezko po to by po powrocie urzadzic nasze mieszkanie. mysle o nim codziennie, tesknie okropnie, brakuje mi go i nie ma mnie kto wspierac. kontaktujemy sie jedynie przy pomocy internetu. prosze, nie zrob niczego, czego bys pozniej zalowal ❤️

ona juz nie wroci powiedziala mi zebym sobie ulozyl wszystko na nowo ale ja jakos nie potrafie zapomniec chociaz juz bym chcial ale nie wiem jak. Nie ma chwili abym o niej nie myslal a gdy gapie sie w jej zdjecia i pomysle ze juz nie bedziemy razem to odechciewa mi sie wszystkiego

Gość zalamanaaaaaaaaaaa
a mnie facet zostawił z dnia na dzien choć kochałam jak głupia i dawałam z siebie wszystko, zakochany był, szczesliwy i nagle odszedł, a moje serce jest w strzępach :(