Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna........

black white

Polecane posty

Gość smutna........

Czesc dziewczyny .Powiedziałam dziewczyny powiedziałam , dzisiaj mamie o swoim chłopaku . zareagowała hmmm.... nie tak jak bym chciała. Czy kolor skóry jest az taki wazny??? Czy jest tu jakas dziewczyna która jest w zwiazku z murzynkiem? pozdrawiam

Gość smutna........
nie ma nikogo ??????????? szkoda

szczerze mowiac nie rozumiem takiej reakcji ludzi.. co za roznica z kim sie jest? nie jestem z murzynkiem ( chociaz zawsze o takim marzylam ;) ) ale mam 2ch dobrych "czarnych " znajomych ktorzy tez mieli ten problem ( polskie spoleczenstwo :/ brak tolerancji itd ) ale do czasu :) ludzie z czasem sie przyzwyczajaja, na poczatku moze byc to dla niektorych szokiem, wystarczy ze zobacza jak drzycie sie uczuciem, ze naprawde zalezy wam na sobie, ze facet nie ma zamiaru zrobic Ci krzywdy i bedzie ok ;)

Gość smutna........
ja nie mieszkam w Polsce wiec problemu ze społeczenstwem praktycznie nie ma. Mieszkam w uk. Miałam wracac do domu niedługo ale poznałam mojego chłopaka i chce zostac. Tyle wyrzeczen mnie czeka, jesli chce byc z nim nigdy nie zamieszkam na stałe w polsce wiecznie zdala od rodziny nie bede miała córeczki z blad włoskami ehhhh a to dopiero poczatek, wiem ze zawsze bedzie duzo problemów miedzy nami