Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszŁukasz 23

Ogromny problem Dziewczyna tymczasowa

Polecane posty

Gość ŁukaszŁukasz 23

Byłem przez ponad rok z fają dziewczyną. Zerwała ze mną. Nie chciałem być sam więc po 2 miesiącach znalazłem sobie inną. Nie była to dziewczyna jakiej chce. Całkiem miło mi się z nią rozmawia, ale nie podoba mi się z wyglądu. Jest dosyć głupia. Zawsze jednak mogłem na nią liczyć, mogłem z nią gdzieś pójść, coś mi czasem ugotowała, mogłem nie męczyć ręki i ogólne nie byłem sam. Traktowałem ją jako dziewczynę tymczasową. Byłem z nią ale rozglądałem się za jakąś lepsza, ale nie poznałem takiej. Dlatego już minęło 10 miesięcy jak jestem z tą. I ta dziewczyna niedawno mi oświadczyła że jest ze mną w ciąży:( Przeraziło mnie to, nigdy o takiej możliwości nie myślałem. To było straszne. Nie kocham jej, nie chce jej. Nie mogę uwierzyć że ona zaszła w ciąże, że coś takiego mi powiedziała, ona nie jest tą właściwą dla mnie. Jak dalej się zachować i co dalej powinienem zrobić?

ha i trzeba bylo mysle glowa a nie glowka :D seks to nie zabawa z tego sa dzieci.mogles odejsc jak ona nie byla odpowiednia dla ciebie a,ze chciales oszczedzic reke to teraz albo bawisz albo placisz coz taka prawda. wcale mi ciebie nie zal tylko tej biednej dziewczyny,ze trafila na takiego dupka

Gość Santinaaa
Szczerze jestes niedojrzaly i głupi :)

Gość ŁukaszŁukasz 23
Będąc z nią było mi całkiem dobrze. Ale to miało być tylko tymczasowo. Nie myślałem że może do tego dojść. Ona jest teraz dopiero w 7 tygodniu ciąży. Wiem że nie chce z nią być i chce to jakoś rozwiązać. Nawet znalazłem wyjście, ale boje się z nią o tym porozmawiać. Chce jej zaproponować aborcję, to chyba dla nas najlepsze. Jeśli by się na to zgodziła, to przyrzekłem sobie że uczciwe bym z nią zerwał po tym i nigdy więcej bym takiego błędu nie zrobił. Nie potrafię z nią jednak o tym porozmawiać. Po tym jak się wypowiada, myślę że by się na to na 90% nie zgodziła:(

Gość wreducha
zaproponuj- t sama cie w dupsko kopnie...!!

Pogadaj z nią jakoś delikatnie,powiedz,że wasz związek nie ma sensu bez miłości.Wiele par się tak poświęca ze względu na dziecko,ale później i tak się rozwodzą, bo udawanie nie ma sensu. Jeżeli nie będzie chciała tej aborcji to niech urodzi, a ty zaproponuj jej,że będziesz dawał kasę na utrzymanie tego dziecka.Ona sobie na pewno znajdzie kogoś kto się nią zaopiekuje i będzie szczęśliwa.Tylko nie zostawiaj jej tak całkiem samej, wspieraj ją,żeby nie czuła się sama.Zrobiłeś to więc musisz się poświęcić dla niej i dziecka.

Gość smutno to czytać
smutno to czytać bo przyjemnie by Ci było gdyby ktos był z Toba tylko "tymczasowo", żeby nie męczyć ręki? Ona na pewno sie zaangażowała a teraz poniesie sama konsekwencje. To igranie z czyimiś uczuciami jest nie fair:-(

Gość ŁukaszŁukasz 23
Ja nie chce być z nią. Nie chce mieć dziecka. Nie chce tym bardziej na to dziecko łożyć. Nie poczuwam się do winy i myślę że ona to specjalnie zrobiła. Od 6 miesięcy brała pigułki antykoncepcyjne i tej ciąży nie miało prawa być. Nie wierzę w przypadek.

ABORCJA idioto bez sumienia jest dla ciebie wygodna nie dla dziecka.no kurwa machnoles dzieciaka to badz odpowiedzialny ja pierdole ile ty masz lat.i co kurwa jej powiesz :O sory bylas tymczasowa no trudno stalo sie,ale bedzie mi wygodniej jak sie wyskrobiesz. przeczytaj to co napisales szok:O

A JEJ UCZUCIA HUJA WARTE TAK? WIESZ CO ŻYCZE CI TROJACZKÓW TO SIE ALIMENTÓW NAPŁACISZ ŻE CI SIE ODECHCE!

Gość ciasteczko20
Co za pajac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie chcesz lozyc na swoje dziecko?????????????????????????????????????????????? A sku........wiel.

Gość smutno to czytać
współczuje tej dziewczynie, nie Tobie:-(

Gość ciasteczko20
Co Ci te dziecko zawiniło????????????????????????????????????? Tylko tyle ze nie umiales myslec glowa!!!!!! To nie jego wina ze ojciec ma na.....srane we lbie.Wiem z doswiadczenia ze dzieci nie chca miec takich ojcow. Sama mam takiego. Zostaw ta dziewczyne i nie marnuj dziecku zycia.

Gość justice___
trzeba bylo myslec wczesniej. Byles z dziewczyna tylko dla zabawy ,wlasnego wygodnictwa i wlasnej przyjemnosci. Dziecko nie jest tu niczemu winne powinnes je teraz utrzymywac w koncu to twoje dziecko. A dziewczyna no coz ..chyba zostala wykorzystana, ja bym na jej miejscu sie tak czula.

Gość ŁukaszŁukasz 23
Nie powinienem z nią być. Ale nie chciałem być sam, bycie z nią było dla mnie wygodne. Popełniłem błąd. Ostatnio jednak za dobrze jej nie traktowałem, olewałem ją, dołowałem i chyba na każdym kroku wykorzystywałem:( Ona mnie chyba kocha, bo po tym jak się w stosunku do niej zachowywałem - pewnie by odeszła. Widzę to dopiero po tej sytuacji. Uważam że właśnie przez to że mocno jej na mnie zależało, zrobiła to - wepchnęła mnie w dziecko. Nie jest możliwe żeby był to przypadek, w końcu brała pigułki.

Gość ciasteczko20
Ja wierze ze los jest odwrotny. Jak komus ktos zrobi krzywde to to wraca po latach.

Nie wiem jak to było. Ale już trudno stało się,nie masz wyjścia,nie możesz być ostatnim chamem i ją teraz z tym wszystkim samą zostawić. Są skutki jaki byłeś.Ona brała to wasze ,,bycie ze sobą" interpretowała inaczej niż ty, może myślała,że ją kochasz.Każda by sobie chyba tak pomyślała gdyby facet się tak zachowywał ja ty.Musisz jej pomóc,bo wydaje mi się,że ona nie usunie tego dziecka.

Gość ciasteczko20
Ku.............rwa. Co za czlowiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam takiego ojca i nie chce od niego ani zlotowki. Mieszka w tym samym miescie co ja a nie poznaje mnie juz na ulicy. Nie placi alimentow. I WIESZ CO????????????? jA GO NIE CHCE ZNAC I WIDZIEC. Sama w zyciu doszlam do wszystkiego i teraz to on moze mi zazdroscic urody, inteligenji, szkoly i wszyskiego do czego w zyciu doszlam.

Gość ŁukaszŁukasz 23
Źle się zachowywałem, nie zrobiłem mądrze będąc z nią. Nie byłem za mądry, ale mam dopiero 23 lata. Zaufałem jej. Traktowałem ją jak traktowałem. To ona jednak zrobiła mi krzywdę, wpakowała mnie w dziecko:( Zrobiła to na pewno z całą świadomością, straciłem po tym do niej zupełnie szacunek. Powinna teraz to dziecko usunąć i nie robić problemów. To było by najlepsze. Tylko że obawiam się że ona tego nie zrobi. Obciąży mnie tym wszystkim:(

Gość ciasteczko20
"nie chce łożyć na dziecko" Ty patafianie.

OBCIAZY CIE TWOIM DZIECKIEM NO STRAAASZNE RUCHAC SIE CHCIAŁO TO CIERP! LASKA I TAK WIEKSZA CENE ZA TO ZAPLACILA PO PIERWSZE STRACILA PRAWIE ROK ZYCIE PO DRUGIE JEJ DZIECKO BEDZIE MIALO OJCA FRAJERA

Gość ciasteczko20
"obciąży" ????????????????????????? Ty złamasie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BIEDNE 23LETNIE DZIECKO SEKS UPRAWIAL A NIE WIEDZIAL ZE DZIECI SIE Z TEGO ROBIA NO WYBACZ TABLETKI NIE DAJA 100%PEWNISCI

Gość ciasteczko20
Damiancki900 na prezydenta!

Gość justice___
Ona cie wrobila w dziecko??? dobre , raczej ty ja wrobiles. To ona je urodzi, bedzie sie nim zajmowala , wychowywala i zajmowala. Jakos po twoich wypowiedziach nie wydaje mi sie ze spelnisz swoj rodzicielski obowiazek. Plus swoim "tymczasowym" zwiazkiem zajales jej tylko czas w tym czasie mogla poznac kogos rozsadnego.