Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszŁukasz 23

Ogromny problem Dziewczyna tymczasowa

Polecane posty

Gość są tacy a nwet bywają głupsi
ale oni nie tracą czasu na babskie .

Gość ŁukaszŁukasz 23
Mam znajomego który od 12 lat nie płaci alimentów i nie ma z tego powodu żadnych nie przyjemności. Jest dużo trików żeby tego uniknąć. Państwo teraz nie płaci alimentów tylko daje pomoc samotnym matkom w ciężkiej sytuacji materialnej, dlatego może tak strasznie za to nie ścigają. Za bardzo jednak wybiegam, na razie jestem z nią i jeszcze trochę czasu zanim dziecko się urodzi. Mam nadzieje że tak nie będzie, postaram się z nią porozmawiać o usunięciu. Pewnie się na to nie zgodzi. Jednak mam nadzieje że może poroni, urodzi martwe dziecko - różnie to jest. Później będę się martwił co dalej z dzieckiem, jeśli już przyjdzie.

Gość japier****
Człowieku, czy ty jesteś normalny??? Wiesz, że ją skrzywdziłeś...i chyba siebie nie słuchasz, nie docierają do ciebie twoje własne myśli?!!! W głowie mi się nie mieści, że są tacy faceci i potem tacy debile psują nam opinie i laski nie chca nam ufać...psychol...zreszta widać ze z ciebie jakiś nieinteligentny gnojek jest...typ cwaniaka co flaga na łeb i za ojczyzne?! heh i bardzo dobrze ci, że nawet jesli wpakowała ci w to dziecko...bedziesz miał nauczkę do końca życia, heh i jeszcze jedno. Jestem prawnikiem i możesz być pewny ze placic bedziesz, heh no way nie ma innej opci, sorry koleś ale zasłużyleś na to...

Gość ciasteczko20
Ty pajacu ja biore kase z funduszu od x lat. Nie bedziesz mnie uczyl. 12 lat nie placi?? Bo nie ma sadownie zatwierdzonych alimentow albo ma tepa zone ktora machnela na to reka.

Gość ŁukaszŁukasz 23
Ten mój kolega ma zatwierdzone sądownie alimenty ale pracuje na czarno, zarabia bardzo dobrze i nie ma żadnych oficjalnie dochodów. Miał już parę rozpraw że nie płaci, ale zawsze były umarzane. Ja z kolej pracuję u ojca w firmie i jak potrzeba to może mi wystawić jakiekolwiek zaświadczenie. Wiec na pewno uniknę płacenia jej za nic kasy!

Gość ciasteczko20
hahahhahaha. To tak jak moj ojciec. Nigdzie nie pracuje, nie ma domu, nie ma nic na siebie. Jdnym slowem- czlowiek widmo. Wtedy panstwo kieruje Cie do pracy. Moj stary musial zamiatac ulice TZW PRACE PORZADKOWE. i WIESZ CO?? Byl w pracy kilka dni. Pozniej to olal. To byl nakaz pracy wydany przez panstwo. Teraz pojdzie siedziec. Nie zagniesz mnie w tym temacie czlowieku. Sama jestem w takiej stuacji wiec sie tym interesuje. Owszem odciagal ta sprawe jak mogl. Nie placi mi nic juz zponad 10 lat wiec mu sie udalo. hmmmm On niby nie placi ale placi fundusz. I ta jego wyplate ktora zarobil na tym zbieraniu smieci potraca mu panstwo.

Gość japier****
Tak dziewczyna pisząca przede mną, ma racje tak to wygląda od strony prawnej, heh a tak swoja drogą skora tatuś ma firme to na biednego nie trafiło, ograbią cie z kasy, a jak dziewczyna trafi na dobrego prawnika to zobaczysz jak bedziesz sral w gacie potem :/

Gość gnojek
dupku zasrany! masz nasrane we łbie! ta jasne ona Cie wrobila, to Ciebie skrzywdzila! miejmy nadzieje ze dziecko nie odziedziczy po Tobie zadnych genow, bo debilem jestes niesamowitym moze jeszcze powiesz ze ona Ci wepchla co? pluje na twoja marnosc

Gość ŁukaszŁukasz 23
Idę zaraz spać ale tu zaglądnąłem przed snem. Jesteście na prawdę żałośni. Nie potrzebne chyba tu o tym napisałem. Ale swoje wiem. Straszną rzecz mi zrobiła. A wy nie potraficie się postawić w mojej sytuacji.

Gość ŁukaszŁukasz 23
idę potanczyć z fajnymi chłopakami do gejclubu "Pod zlotym pręcikiem" pa

Gość próbuj
jo prowokacja