Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszŁukasz 23

Ogromny problem Dziewczyna tymczasowa

Polecane posty

Gość d-annka
cos o facetach-cała prawda- o tobie gosciu tez.... Do mózgu faceta wpadaja dwie szare komorki.Patrza ,że są tu same. Zastanawaiaja sie , co będą tu same robiły. Nagle pojawiają jeszcze 3. Ucieszyły sie więc ,że będą miały w końcu jakieś towarzystwo.A te trzy , które wpadły wołają.." chodźcie do nas, co będziecie tu same robiły, my wszystkie jesteśmy na dole'

Gość ŁukaszŁukasz 23
Nie nazywajcie mnie frajerem! Nie jestem nim! Głupio myślałem i robiłem. Nie ja jednak jestem w ciąży i do tego doprowadziłem. To jej wina! Ona gorzej się zachowała! Za jakiś czas jak bym sobie znalazł dziewczynę fajną, po prostu byśmy się rozstali bez żadnych zobowiązań. Ona mogła by poznać innego. Teraz będzie to bardzo trudne, bo wpakowała mnie w ciążę - będą zobowiązania.

I czemu się pieklicie debilki -SPADAJ! My nie wiemy jaka jest prawda w rzeczywistości,ty możesz myśleć co innego na ten temat niż ona. Idźcie do sądu najlepiej.Albo rób co chcesz,jeżeli uważasz,ze ona to wszystko zrobiła specjalnie,żeby cię zatrzymać- (niektóre laski takie są) to ją zostaw i już.

Gość ciasteczko20
Czy ona Ciebie napadła i ukradła Ci nasienie????????? Nie!!!!!!!! Sam do tego doprowadziłes wiec nie gadaj ze Cie wrobila!!!!

WPAKOWALA BY CIE W CIAZE JAKBY CI UKRADKIEM SPERME UKRADLA I SOBIE PODLOZYLA, A TY ZAPEWNE AKTYWNIE UCZESTNICZYLES W SEKSIE. NIE JESTES GODNY ZADNEJ KOBIETY

Gość ciasteczko20
FRAJER

Gość takich jak ty powinni wieszac
za jaja:O może i prowokacja, choc wiem, ze jest pelno takich jebanych chujow. przyjaciólka mojej kumpeli rozstala sie ze swoim faacetem, a ten koles zaproponowal mojej kumpeli wlasnie cos takiego, nie nazwal jej otwarcie tymczasowa, ale wlasnie tak to wyglada. bo powiedzial, jej ze jest przyzwyczjony do bycia w zwiazku i czy by nie poszla na takiu uklad bez zobowiazan:o

no wlasnie nie dokladnie powiedzial, pisal jej,ze podoba sie i tak dalej, tylko ona zapytala czy tak wlasnie nie jest, ze jet taka po reka zapchaj dziura:o

Gość ciasteczko20
Co za koles..........

Gość ŁukaszŁukasz 23
Wrobiła mnie. Ja wiedziałem z czym się seks wiąże i byłem ostrożny. Nie chciałem dziecka. Byłem z nią trochę i nie chciałem już używać prezerwatyw. Dlatego wysłałem ją do ginekologa i kazałem jej brać pigułki. Są bezpieczniejsze niż prezerwatywy i bardziej mi odpowiada jak gumy nie muszę zakładać. Płaciłem za jej pigułki! Uśpiłem swoją czujność, a ona coś zakombinowała - pewnie specjalnie przestała je brać żeby mnie władować w dziecko:(

ale moja kumela czuje brak bliskosci i boje sie czy sie czasami w to nie wpakuje, ale licze na jej rozsadek;)

Gość ciasteczko20
Ty głupi fiuteksie.

a mi tam nie przeszkadzaja prowokacje, dzieki temu wlasnie sie dyskutuje i poznaje poglady innych. a tak bylo by tylko o sraniu na klate i obciąganiu z połykiem:o 🖐️

Gość ŁukaszŁukasz 23
Widzę teraz dwie opcje: jedna żeby ona usunęła i żeby ten mój koszmar się skończył. Druga to taka że pewnie będę musiał dalej z nią to ciągnąć, być z nią. Nie poznałem na razie inne dziewczyny, a chyba lepiej być z nią niż płacić jej bez sensu kasę na alimenty.

Ale nie uwarzasz,ze jak będziesz z nią to będziesz nieszczęśliwy. Możesz ją zostawić i płacić tą kasę, w końcu to na twoje dziecko będzie.

Gość ciasteczko20
"bez sensu" ????????????????? Przez takiego debila ze wsi ja mam zjebane życie.

Gość ŁukaszŁukasz 23
Nie mam zamiaru jej płacić za nic kasy. Sama do tego doprowadziła. Pewnie jak poznam jakąś odpowiednią dziewczynę to i tak powiem jej dowidzenia. Ona tym co zrobiła nie zasłużyła sobie na nic, ja jej nie szanuję i chyba po tym co zrobiła jej się to nie należy. A płacić jej nie będę nigdy. nie mam za co!

Gość ciasteczko20
Masz szczescie ze Cie nie widze twrza w twarz bo.......................... bym Cie oplula.

Gość ciasteczko20
Szmatławiec.

Prowokacja :D A jeśli nie to... Koleś, mam nadzieję, że zginiesz śmiercią tragiczną i będziesz cierpiał tak samo, jak ona. Po pierwsze - cudzymi uczuciami się nie bawi. Po drugie - z seksu biorą się dzieci. Zacznij się bać bo kiedyś to do ciebie wróci. W przyrodzie nic nie ginie :)

Gość ciasteczko20
No właśnie.

SZOK co z ciebie za skurwiel tego sie kurwa nie da czytac.badz pewny,ze polowa osob wypowiadajaca sie na tym topiku tak by ci wpierdolila,ze bys juz nie wstal. i nie pierdol,ze nie bedziesz placil jak kurwa badz pewny,ze bedziesz a jak nie to sobie posiedzisz a tam cie wyruchaja w dupe bo pedofili i cwaniaczkow co olali dzieci i nie placili tepia jak tylko sie da.

Gość ciasteczko20
Pajac.

Gość ŁukaszŁukasz 23
To ona doprowadziła że jest w ciąży! Ja dbałem żeby tak się nie stało. Alimentów jej na pewno w przyszłości za to płacić nie będę. I na pewno do pierdla za to nie pójdę.

co ty taki pewny jestes kto nie placi w wiezieniu sciaga gacie :D nie martw sie los cie nie oszczedzi tak jak ty jej nie oszczedziles

Gość ciasteczko20
Nie wierze zeby czlowiek byl az tak glupi!!!! Nie pojdziesz do pierdla???? A niby dlaczego? Jestes inny? Jak nie bedziesz jej dawal alimentow to bedzie za Ciebie placilo panstwo tzw fundusz alimentacyjny. Ale wtedy rosnie Ci kasa ktora jestes winny dla panstwa a nie dla niej kretynie idiotyczny. I ona Cie do pierdla nie wsadzi tylko panstwo. Najpierw wysle komornika. A pozniej idziesz do paki!!!!!!!!!!! A wiesz co robia w wiezieniu z takimi co nie placa na dzieci?? Wiec dziewczyna bez Twojej pomocy wychowa dziecko za Twoje pieniadze ktore zaplaci panstwo a TY............... Bedziesz w pierdlu.

Gość ciasteczko20
Nie pisze nic wiecej bo to prowokacja. Czlowiek nie moze byc taki tepy jak ten Łukasz.