Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polonistka bez dyplomu

Czy Bóg gra z ludzmi w Chinczyka i dlatego niektórzy maja zajebiscie

Polecane posty

Bliskich już straciłam, ciagle są ci chorzy. Dzieci jeszcze nie mam, zony raczej mieć nie będę, bo kto mi tu pozwolenie na zwiazek homoseksualny? Nie mam wpływu na los. Ale mam wpływ na siebie i swoje decyzje. Wypadki się zdarzają, bywa i trudno! Na tym polega zycie. A gdybym wierzyła w Boga, to czekała by mnie świetlana przyszłość?

Gość vvvvv
Boga nie mieszaj w takie sprawy. Nie masz wpływu na decyzje pijanego , za to on ma wielki wpływ na twój los. Stwierdzenie, że sam możesz kierowac swoim życiem jest bardzo nieprawdziwe zważywszy ile zależy od szczęścia i decyzji innych ludzi.

Boga nie mieszaj w takie sprawy.>>>> no przeciez nie mieszam chyba moje wypowiedzi o tym swiadcza czyz nie ? a skoro nie mieszam to znaczy ze nie ma wplywu na moj los

Gość vvvvv
a skoro nie mieszam to znaczy ze nie ma wplywu na moj los I ty równiez go nie masz. Tylko , że Bóg już wie co cie spotka a ty jeszcze nie.

o tak ...byc moze wie ;) wiedzial tez o umierajacych z glodu dzieciach, ginacych w wojnach....i nic z tym nie zrobil dlatego wle sam o siebie dbac ,mowiac krotko tylko sobie ufam

Gość vvvvv
o tak ...byc moze wie wiedzial tez o umierajacych z glodu dzieciach, ginacych w wojnach....i nic z tym nie zrobil A co miał zrobić? Na jego miejscu obchodził by cie los pojedynczych ludzi mając na głowie cały wszechświat? Bóg pilnuje żeby ludzkość przetrwała jako całość ale los jednostek jest mało ważny - w końcu i tak po śmierci będą mieć lepiej.

Gość 6 mln w oswiecimiu
to dla ciebie pojedynczy ludzie pilnuje by ludzkosc przetrwala malo skutecznie wojnami i kataklizmami ja rozpierdala

Gość vvvvv
pilnuje by ludzkosc przetrwala malo skutecznie wojnami i kataklizmami ja rozpie**ala Gdyby nie one ludzi byłoby 10miliardów i brakowałoby jedzenia, wody i mieszkania dla wszystkich.

Gość 6 mln w oswiecimiu
czyli wystarczy wybic polowe zeby byl dostatek dla reszty ? kurwa nie zajmuj sie pisaniem w materi bo nie masz zielonego pojecia o czym piszesz a jesli wierzysz w to co piszesz tu musisz byc glupi

Gość hahah*
bog chcial dobrze ale spieprzyl swoje dzielo wiec je teraz niszczy

Gość vvvvv
czyli wystarczy wybic polowe zeby byl dostatek dla reszty ? k**wa nie zajmuj sie pisaniem w materi bo nie masz zielonego pojecia o czym piszesz a jesli wierzysz w to co piszesz tu musisz byc glup Serio obchodzi cię co sie stało w Oświęcimiu czy po prostu oburzasz się dla zasady?

ci którzy się modlą są pod jego opieka a ci co nie chcą się modlić zostawia samym sobie bez opieki na pastwę szatana

\'ci którzy się modlą są pod jego opieka a ci co nie chcą się modlić zostawia samym sobie bez opieki na pastwę szatan\' Czyli, jeżeli zacznę wierzyć w Boga, to czeka mnie świetlana przyszłość, a jak nie, to pierdolnie mnie ciężarówka? \'Serio obchodzi cię co sie stało w Oświęcimiu czy po prostu oburzasz się dla zasady?\' a ciebie nie obchodzi? :o