Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina1985555

JAK przestac wysylac do byłego dziesiatki smsów??

Polecane posty

Gość sabina1985555

Pomóżcie mi ,to juz chyba choroba,uzaleznienie.Nie mogę przestac myslec o moim byłym który zdecydował się na związek z inną.Ale nie to jest najgorsze,słuchajcie dalej.Mamy w sumie dobry kontakt ,postanowilismy ze zostaniemy "przyjaciolmi" (no wiem desperacja ale co zrobic) i czasem gadamy sobie na gg,smsujemy..To znaczy ja smsuje do niego a on mi zawsze grzecznie odpisuje,np ja wysylam mu sms-a chyba codzienie "co dzis slychac u Ciebie" on mi odpisuje,pisze ja mu minal dzien itp .. wiem ze sie w ten sposob ponizam,ale nie moge sie powstrzymac! Co zrobic ,wyrzucic telefon ? W nastepnym tygodniu namowilam go by poszedl ze mna na kawę a w sumie sama nie wiem po co.Szans u niego raczej juz nie mam.Ale on jest dla mnie bardzo mily,wolalabym by powiedzial mi "spadaj" chyba byllo by mi latwiej.

Gość wielkopolska
dlaczego cie zostawil dla innej??

Gość sabina1985555
Nie powiedzial mi tego,widocznie ona mu bardziej odpowiada..a jesli chodzi o to dlaczego to chyba sie nie dowiem on ma taki charakter ze mi tego nie powie,nawet nie wiem co bylo zle.jak sie go probowalam o to zapytac to zmienil temat.Ona jest bardzo chuda i dobrze zarabia a ja jestem takiej dosc mocnej budowy (waze 61 kg przy wzroscie 166) i narazie zarabiam malo.A moze to wcale nie sa te powody,nie wiem bo skad mam wiedziec?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaha
jestem dosc mocnej budowy ... :o chora na glowe jestes? JESTES NORMLANA I SZCZUPŁA :o co sie dzieje z tym swiatem, ja nie wiem :o

Gość wielkopolska
chude sa nie ladne ladna kobieta to ta ktora dba o siebie szczupla zadbana itd nie chuda a pieniadze to rzecz nabyta jak madry facet to na to nie polecial

Gość sabina1985555
krotko-8 miesiecy tylko w sumie..ale zabujalam sie w nim bardzo..eh takie zycie..

Gość zamotanaaa
pozostaje ci pomyśleć, że w tym samym momencie inne osoby robią dokładnie takie same błędy, w imię miłości. najlepiej zrobisz, jak poznasz szybko innego. może się uda i ci bezapelacyjnie przejdzie. powodzenia.

Gość sabina1985555
ale co nie dziala w ten sposob?

znalezc innego. z odrzucaniem/zapominaniem milosci jest jak z odchudzaniem. samodyscyplina. mozesz tez sobie pomyslec, ze w tym czasie on sie kocha ze swoja nowa dziewczyna, lize ja tam gdzie Ciebie, ona mu robi dobrze ustami. moze terapia szokowa podziala.

Gość sposób na byłego
gdy mnie było trudno zapomniec o jednym, to zyjełam kartę sim i zlamałam ja na pół i wyrzuciłam przez okno,a potem wylaczylam komputer i pojechalam do siostry na wies-ktora komputera i internetu nie ma wcale 😭 :O pomoglo

Gość sposób na byłego
a w ogóle to dochodzi dziewczyno do ciebie, ze chlopak ten się nad tobą lituje i nie zakocha w tobie, bo pociągasz go tak jak zsiadle mleko?

Gość sposób na byłego
wyrzucilam sim i bylo najprosciej:( za 5 dni poszlam odzyskac numer 😭 zaplacilam 25 zl orange i zyje a potem wykasowalam jego gg wykasowalam jego numer telefonu mimo,ze umialam go na pamiec w razie imprezy nie bralam telefonu,albo wyczerpywalam konto-bo kiedys po pijaku dzwonilam do niego, ale nie mialam nic na koncie na szczescie jak sie napiilam to probowalam mu wyslac sms, ze ma brzydka laske ze jest paskudna na szczescie mialam puste konto,a sms tylko do sieci, a on nie ma w orange a w erze

Gość sposób na byłego
czyli gdy ogolnie ci odwala, to zamontuj sobie program anty-były

Gość sabina1985555
znam na pamiec wszystkie jego numery

Gość sabina1985555
sposob na bylego i co przeszlo Ci? po ilu miesiacach?

Gość wstrzasnieta i zmieszana
Wyrzucilam jego numer telefonu, pozniej usunelam go z mojego gg(nie chcialam, zeby mi niepotrzebny numer przeszkadzal), po kilku dniach wyrzucilam jego roze, ktora ostro zasuszylam, zeby miec na pamiatke(ale po co mi jakis zwiedly kwiat od kogos, kto postapil, tak a nie inaczej?). Stopniowo i powoli wytlumaczylam sobie, ze to zakompleksiony dupek, ktory bedzie mial radoche z tego, ze jakas panna sie za nim ugania dzwoniac i piszac do niego-nie chcialam dac mu tej satysfakcji. A poza tym bardzo zaluje, ze to, co bylo tak bardzo oczwiste, ja dostrzeglam stanowczo za pozno...

Gość śrubka wraz z nakrętką
JAK przestac wysylac do byłego dziesiatki smsów?? - hmmmm wykasować numer :classic_cool: ?