Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HMMMMMMHMMMHMMHM

CO BYSCIE ZROBILI NA MOIM MIEJSCU NIE WIEM JUZ CO ROBIC

Polecane posty

Gość HMMMMMMHMMMHMMHM

jestem z chlopakiem w anglii,jest spoko tu ale ja musze wrocic do polski bo mam od 3lat depresje w polsce sie leczylam niestety przerwalam terapie i to byl blad:(strasznie sie czuje,niestety jesli wyjade moj chlopak musi zostac w anglii chodzi o kase,musi jeszcze troche zarobic!!!boje sie,ze nasz zwiazek sie rozpadnie przez ta rozlake bo kiedys tez tak bylo jak wyjechal do innego miasta:( nie wiem co robic,bardzo sie kochamy ale wiecie jak to jest... psychicznie czuje sie fatalnie

Gość HMMMMMMHMMMHMMHM
chcialabym zeby persen pomogl,niestety mialam rok temu probe samobojcza ledwo mnie uratowali,ja potrzebuje lekarza nie widze juz sensu zycia mimo,ze jestem ze wspanialym czlowiekiem ktory mnie wspiera...nie wiem co robic:(

Gość kolejna ciamajda
z wyimaginowanymi problemami... lenia kurka masz, dupy ruszyc nie chcesz i wymyslasz problemy...

Gość HMMMMMMHMMHMMHMHM
nie zycze wam zebyscie kiedykolwiek przechodzili przez takiepieklo psychicznie to co ja przeszlam!!!a lenia nie mam ,bo zawsze ciezko pracowalam i lubie pracowac...nie oceniaj mnie jesli mnie nie znasz!!! jezyka nie znam zeby isc tutaj do przychodni,,, zreszta niewazne tutaj potraficie tylko ocenic i jeszczze bardziej dobic!!! milego dnia

Gość asterix z dzikami
qrwa co za debile:O dziewczyna szuka pomocy a jakieś zyeby muszą się wpier... po co piszesz, jak nie masz co napisać?

Gość oczy sumienia
ladaco - masz przesrane pamietasz ze piekło czeka? co do reszty - życze wam załamki psychicznej i to takiej konkretnej szmondaki zasrane.

Gość oczy sumienia
nie irytuje tylko smucą mnie takie szmondaki przekonane o wlasnej blyskotliwosci , inteligencji itp. jarasz sie swoimi tekstami i dowartościowujesz beznadzieje swego bytu na forum cynicznie dowalając ludziom szukającym pomocy. smoła się grzeje na ciebie pamietaj!!!

Gość jak ktos wyjezdza do obcego
kraju bez znajomosci jezyka na poziomie komunikatywnym to swiadczy tylko o nim... :O

Gość HMMMMMMHMMHMMHMHM
wyjechalam bo musialam,mialam prace i nadal mam gdzie nie trzeba zanjomosci jezyka,moja psycholog mi mowila,ze leczenie mojej depresji moze trwac nawet kilka lat,dlatego zlezrobila,ze przerwala leczenie i tu przyjechalam ...nie mam sil na nic.biore rano tabletke psychotropowa ide do pracy,popracy oddrazu spac..nawet mi sie malowac niechce ani dbac:(poprostu nic ,nie ma we mnie energii mimo,ze mam dopiero 21lat:(moja siostra tez ma depresje ale lękową,niechce tak:(