Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przestraszony

Boje sie ze moja dziewczyna jest w ciazy prosze o pomoc

Polecane posty

Witam mam pytanie napewno zabrzmi to bardzo dziwnie ale musze sie upewnic. Otoz wczoraj tak wyszlo ze piescilem sie z dziewczyna. No i ona dotykala mojego penisa a ja jej myszki no i zrobilem jej palcowke, lecz dotykala tylko go a nawet mi go nie zwalila. Nie mialem wogole wytrysku ale wydaje mi sie ze dotknela mnie za zoledzia.Nie wkladala sobie paluszkow sama tylko ja jej ale rece mialem czyste.Ale ona po tym jak sie zabawialismy pojechala do domu i zaczela sie masturbowac ta reka.Bylo to ok 30 min od zabawy.I mam pytanie czy przez to ze dotknela mojego zoledzia i mozliwe ze byl tam ten plyn to mogla go sobie wprowadzic przez te rece/?? Czy ten plyn na jej rekach poprostu wysechl?? Prosze o pomoc wiem ze brzmi to dziecinnie ale przeczytalem mase postow i odchodze od zmyslow.Pozdrawiam

Gość strasznie mi przykro.....
matko ale ty jestes powaloni i zalosny!!! ile masz lat dziecko?? wspolczuje twojej dziewczynie skoro po zabawach z toba sama musi sobie robic dobrze:D:D:D:D:D:D:D:D zalosny jestes...

Kochamy sie i to tez jest forma zabawy jak sami to sobie robimy i nie prosilem o jakies komentarze tylko o sensowna odpowiedz

Gość jedyna sensowna odpowiedź
jest taka,że jesteś głupi jak but :O

Gość ech ech ech
jeżeli powie Ci, że jest w ciąży to zrób badania genetyczne, napewno nie Twoje

Gość ech ech ech
nie zajdzie:)

Gość strasznie mi przykro.....
nie no ty naprawde jestes beznadziejny, no nie moge!!!!!!!!!!!!!!

Gość mozecie mi nie wierzyc
ale ja tak zaszlam w ciaze!!! nigdy sie nie kochalismy i przez to za cos przenioslam na palcach zaszlam w ciaze

O komenty na moj temat nie prosilem a tym ktorzy mi odpowiedzieli bardzo dziekuje :) I to nie jest to ze jestem debilem tylko poprostu martwie sie o swoja dziewczyne w odroznieniu od jakis kozakow i tyle. ale wasza sprawa co o mnie myslicie mnie to akurat nie obchodzi

fuuj okropna ta twoja dziewczyna-zeby po przyjsciu do domu nie umyć rąk:O fee :classic_cool: higiena to podstawa:P nie powinna być:P P.S. Marne prowo 2/10 ale wiem ze są i takie sytuacje w rzeczywistości:O

nie przejmuj sie Żeby kobieta zaszła w ciążę to sperma musi się znaleźć w pochwie i to z duża ilością plemników ,bo one bardzo szybko giną. Duzo facetów jest bezpłodnych bo sperma ma mało plemników.

Mam nadzieje ze tak jest bo generalnie myslalem zeby kupic jej tabletki zapobiegajace ciazy no ale zastanawiam sie po co skoro jej nawet nie wkladalem wiec mysle ze nic sie nie stalo.I watpie tez ze cos miala na tych rekach no ale wszystko jej mozliwe.Jesli nawet tak to jest to moze jakas mala kropla.A duzo potrzxeba tego plynui do zaplodnienia??

Gość ech ech ech
chłopcze! spokojnie!!! po pierwsze to po takie tabletki to ona powinna iść do ginekologa a nie Ty, a po drugie przy czymś takim nie zajdzie się w ciąże.... jak chcesz mieć spokój to namów dziewczynę na rozmowę z ginekologiem, wszystkiego się dowie:)

Ok dziekuje bardzo :) Ja moze bym sie tym nie przejal ale ona dzisiaj cala noc wymiotowala wiem ze objawy nie sa mozliwe tak szybko ale tak jakos mnie to z lekka przestraszylo. TYlko ze ona miala wczoraj lekki wypadek i udezyla sie glowa o beton. Wiec mysle ze to przez to wymiotowala

Gość ech ech ech
uderzyła się głową o beton??? sadysta:P:P:P no mniejesza o to, powodzenia:)

do zapłodnienia potrzebna jest duża ilość żywych plemników, bo one maja długą drogę żeby zapłodnić komórkę jajową Muszą popłynąć w pochwie do szyjki macicy nastepnie wpłynąć do macicy ,znaleźć otworek w jajowodzie i tam napotkać na jajo i je zapłodnić

Aha czyli przez dotyk tego plynu lub nawet jesli go miala troche na palcu i sobie wlozyla to to nie da rady zaplodnic tak??

idioto skonczony z dziewczyna to jedz do lekarza bo prawdopodobnie ma wstrząśnienie mozgu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jestes nienormalny
czlowieku przestan juz dopytuwac jak dziecko bo sie osmieszasz, a dziewczyna musi jechac do szpitala palancie skonczony!!!!!!!!!!!!

Nie palancie i juz jest w szpitalu bo juz ja zawiozlem nie jestem az tak pojebany jak wam sie wydaje. Robia jej teraz badania. Dzieki wszystkim za pomoc

Gość tomek 28***
NIE MARTW SIĘ, NIE ZASZŁA W CIĄŻE !!!! Musielibyście mieć naprawdę mega pecha, zeby doszło w tej sytuacji do zapłodnienia. A na przyszłość - nigdy nie zostawia się kobiety przed doprowadzeniem jej do orgazmu ! Toż to wstyd, zeby ona sama w domu musiała dokańczać !!! I następnym razem pomyśl o załozeniu gumki na Wacka, jeśli się boisz że plemniki z jej palców wprowadzi sobie do środka...

Gość tomek 28***
no chyba, że tak :) Widocznie trafiła Ci sie gorąca laseczka :) W każdym razie o ciąże się nie martw. Pozdrawiam