Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgośka załamana

po 15 latach zrobił badania DNA

Polecane posty

Gość po co tatus ma wiedziec
to juz nie jest tatus przeciez :O mogl sie okazac prawdziwym ojcem wczesniej. teraz niech spada na bambus...

Gość ale wy glupie jestescie
zal.ro 😭

Gość Autorko i co dalej
???????????????????????????

Gość Małgośka załamana
Co dalej nic . Syn jest u kuzyna. Męża spakowałam , zamówiam taxi i odesłałam bagaże razem z kwiatami do mamusi. Bo po prostu jak zadzwoniła dzisiaj ,że ja histeryzuje, że on miał do tego prawo , a synowi to za takie coś wpierdol się należy itp. ROzłączyłam się , spakowałam męża, zmieniłam zamki i tyle. Nie widze sensu życia z nim. Jak by pomyślał to wiedział ,że tamten wyjechał z Polski 2 lata przed urodzeniem Michała. SKoro woli schuchać pijanego ćwoka i swojej mamusi , no to Pa

Gość zrobilas bardzo dobrze
zwlaszcza po ingerencji tesciowej. Pouklada Ci sie z synem, nie martw sie. Bedzie dobrze 🌻

Gość
przesadzasz :o :o

Gość bardzo dobrze zrobiłaś.
napisz do syna ze ojciec włąśnie się wyprowadził, jezeli chce moze wrócić, jezeli chce jeszcze trochę czasu to mu go daj. jeju rozerwałabym tegp chłopa na twoim miejscu:o

Gość te kilka cm mózgu więcej
gdybym była facetem cieszyłabym się, że taki rozhisteryzowany niezrównoważony babsztyl mnie sam wygonił i nie muszę podejmować tej decyzji samodzielnie

Małgosia i dobrze zrobiłas tak samo bym zrobiła na pewno sobie proadzisz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło fakt jednen głupi ćwok rozwalił ci małżeńswto i rodzine ale widocznie tak miało byc bo żyłas tyle lat z facetem co tylko jak sie problem pojawił nie potrafił rozwiązac w sposób normalny i kuturalnu odeslij pajaca i powodzenia dla ciebie oczywiscie

Gość Ale wy gupki jesteście
a ja jestem ciekawa co facet teraz zrobi,jak i czy w ogóle będzie starał się uratować rodzinę!

Gość Agnieszka32...
Mamusia mu poszuka nowej narzeczonej bo ta była be

Gość I jak rozwija się
sytuacja?

Gość upppppppppp

Gość Bardzo ciekawa jestem czy
czy jeśli była twojego męża powiedziałaby że ma z nim dziecko czy ty nie zażądałabyś badań?

Gość sinus_21
Ale tu nie chodzi o te badania. W tej kwestii rozumiem faceta, że pod wpływem chwili zażądał badań DNA. Niemal każdy facet i każda kobieta by tak postąpiła. Ale to jak potraktował syna, a później swoją żonę, dyskwalifikuje go jako mężczyznę. Aż mi wstyd za niego. Gdybym mógł, to sam bym mu obił mordę. W końcu przez takich kretynów, opinia o facetach jest taka jaka jest, a nie wszyscy są tacy.

A moim zdaniem Gośka postąpiła głupio i krótkowzrocznie, myląc skutek z przyczyną. Wychodzi na to, że o jej aktualnym życiu rodzinnym decyduje jej były i to po pijaku. Nic, tylko pogratulować. Czy przyczyną nie jest przypadkiem to, że to on zrobił prowokację? Czy przyczyną nie jest to, że Goska pozwoliła, by miał na tyle swobodny wstęp do jej domu i życia, by móc taką prowokację przeprowadzić? Reakcja męża może się nie podobać, ale to tylko skutek, a nie przyczyna zamętu.

Gość dddr3
nadęta dziwka, problem lezy w twojej nadętej dumie ale baba jest hipokrytką bo dam głowę ze męża sama by podejrzewała w odwrotnej sytuacji.

Gość ale tu nie chodzi o relacje
maz -zona. Znaczy tez... ale nie tylko. W moich oczach facet jest przegrany przez to jak postapil z synem! Bo nawet jesli kobieta by faktycznie zdradzila - to co winne jest dziecko, ktore przez tyle lat uwazal za swoje wlasne? :O Tak nie postepuje prawdziwy mezczyzna. Tak postepuje ciota bez charakteru :O

Gość szympansLOLO
Kobiety się puszczają! Ja jak zrobiłem dzieciom swoim testy DNA to 2 na 5 okazało się nie moimi dziećmi. Teraz będę do sądu sprawę składał, żeby żona mi pieniądze zwróciła, które wydawałem na dzieci nie swoje. Sama całe życie nie pracowała tylko się puszczała jak ja pojechałem ciężko pracować do USA.

Gość do szympans
trzeba było siedziec na dupie przy zonie a nie po swiecie sie gzic, bo swiety tam nie byłes na pewno tylko widac bardziej ostrozny niz zona! dobrze ci tak

Gość kobiety to czasem wredne są