Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgośka załamana

po 15 latach zrobił badania DNA

Polecane posty

Gość Małgośka załamana

Po 16 latach po ślubie zjawił się mój były chłopak u mnie w domu, po pijanemu, wcześniej próbował się ze mną skontaktować jak jeszcze był w stanach. ZJawił się nagle , mnie nie było w domu , oświadczył mojemu mężowi ,że nasz najstarszy syn jest jego dzieckiem . Rok przed poznaniem mojego męża zerwaliśmy ze sobą. Zaszłam po roku znajomości z moim Mężem . Męzowi odbiła palma, zażądał testów DNA, zrobił , syn jest jego . Ale ja czuje żal, czuje się zdradzona, że on to zrobił, mimo moich zapewnień. W ciągu jednego dnia mam wrażenie że zniknęło to co nas łączyło. Nie potrafie mu tego wybaczyć. Był tak beszczelny ,że powiedział synowi po co te badania. Syn się do niego nie odzywa, mało tego w weekend wrócił kompletnie pijany i to 2 razy, dziś nie ma go w szkole, dzwonił wychowawca. Wcześniej tego nie było. Jestem załamana, nawet nie wiem co czuje co myśle. Pustka, strach, złość,upokorzenie

Gość jakbyś była dziewicą
to by miał do ciebie zaufanie, a tak to sama widzisz...

Gość Małgośka załamana
syn skończy 15 lat

Gość LLLOLLL
a skąd miał materiał genetyczny syna do porównań prowokatorko

Gość Małgośka załamana
Był tak bezczelny , że powiedział synowi o co chodzi i pojechał z nim na badania, mało tego wzioł kredyt na te badania i 28 odebrał wyniki. Czytaj ze zrozumieniem

Gość no jak to skąd
wystarczy kropla krwi, od biedy nawet włos badanie jest drogie ok 3000 zł a tak swoją droga to ten twój były facet to lepszy świr, ktos mu powienien porządnie morde obić, twój mężuś nie msli o tym? jak nie to zwykła ciota z niego

Gość syn jest w trudnym
okresie dojrzewania. Jego ojciec powinien go kochać a nie fundować mu takie przezycia. Współczuję Ci bardzo... mogę się tylko domyślać co teraz czujesz. Syn dzisiaj wagaruje, przeżył szok... Nie wiem co mam Ci doradzić, to trudne. Myslę, że staraj się z nim pogadać uczciwie, zapewnij, że go kochasz nad zycie. Bądź dobrej myśli. Przytulam Cię 👄

spokojnie, spokojnie, tylko nie agresywnie. Wypożycz autorko cztrey tysiące odcinków Mody na sukces, tam wszystko jest ze szczegółami i instrukcją obsługi

Gość LLLOLLL
nie dziw sie mezowi...zrobilbym to samo nie mysl tylko o sobie on tez dostal szoku ...ciekawe jak bys sie ty zachowala w jego sytuacji ps.kobieta sie nie wierzy trzeba byc czujnym:P

ale jak 15 stolatek nie pójdzie do szkoły to od razu wychowawca dzwoni do domu ? Gdzie tak jest ? Jest w jakiejś szkole ze specjalnym nadzorem i wychowawca sprawdza każdą lekcję ?

Gość Małgośka załamana
Właśnie syn jest w trudnym wieku i dlatego się boje , mąż był dla niego autorytetem , a teraz został sam. Nigdy nie miałam z synem problemów. Ale po takim podejrzeniu i ja straciłam w jego oczach. Mam gdzieś męża , martwie się o syna, on nigdy nie pił, ani nie wagarował. Wiem,że to przeżywa i to bardzo, mąż bardzo źle zrobił, mówiąc mu o swoich podejrzeniach. Syn nie odbiera tel. A mój mąz po tym wszystkim przysłał kwiaty przez kuriera i chyba myśli że to wystarczy

Gość wituś-sprytuś
wynajmij ruskich niech obiją bezczelnikowi mordę

Gość aliksandro
wbrew pozorom są takie szkoły, w których się dzwoni do rodziców jak dziecko nie pojawia się na lekcjach

i tu zasada, spokojnie, bez pośpiechu, bardzo by się przydała. Zgodnie z zasadą, nie ten jest ojcem co zrobił, tylko ten co wuchował i nauczył świata. a dawce plemnika trzeba było na zbity ryj wywalić z chałupy i zasadzić kopa w srakę. Amen.

Autorko z jednej strony rozumiem meza, bo Twój były zasial w nim ziarenko niepewności i on sam nie wiedział jaka jest prawda, ale źle zrobił traktujac tak waszego syna. Rozumiem tez Ciebie, i strasznie szkoda mi Twojego dziecka. Bądz przy niem, wspieraj go,a le sie nie narzucaj. Życzę powodzenia :)

nie wierzę, zresztą nauczyciele pracują różnie i nie jest powiedziane że wychowawca pilnuje takich dryblasów prawie dorosłych od 1 wszej do ostatniej lekcji, to nie 7 latki chyba że to szkoła specjalna

Gość syn jest w trudnym
tacy są faceci:( zburzył waszą rodzinę. Jakiś duperk naopowiadał mu głopot a on uwierzył.... przecież byliście ze sobą tak wiele lat. Tworzyliście kochającą się rodzinę... ech współczuję Ci. Wiem, jak bardzo martwisz się o syna. Przezywałam kiedys ucieczke syna, tez nie pdbierał telefonu. Bądź dobrej mysli. On musi wszystko poukładać, przemyśleć dlatego nie odbiera telefonu. Myślę, że poczuł się oszukany. Zobaczysz wróci do domu jeszcze dzisiaj.

Gość Małgośka załamana
Syn jest dobrym uczniem i miał na dziś przygotowany referat na temat konstytucji. Po drugie aby ukrucić wagary ustaliliśmy na spotkaniu ,że jeśli dziecko jest chore to powiadamiamy o tym wychowawce do godz. 9. Dzięki temu mamy kontrole nad dziećmi bo jeśli my nie zgłosimy , wychowawca dzwoni. To rozwiązanie jest bardzo skuteczne. Wagary w tej klasie prawie nie istnieją. To jako wyjaśnienie. To tylko zaangażowanie młodego wychowawcy , który zna triki młodzieży i znalazł kontakt z rodzicami

Gość syn jest w trudnym
aliksandra mylisz się. W normalnych szkołach tez są tacy wychowawcy, na szczęście:)

Gość b4
Podobno 10% facetow wychowuje nie swoje dziecko, nie wiedzac o tym. Nie dziwie sie twojemu mezowi. Zwlaszcza po tym, co zrobil twoj ex.

Gość aliksandro
mylisz się, naprawdę :) są takie szkoły i nie są to szkoły specjalne, ale to akurat nie jest tematem dyskusji tutaj

Gość znam takie przypadki
gdzie koles wychowywal nie swoje dziecko przez 20 lat wiec nmie ma co sie chlopu dziwic

Gość syn jest w trudnym
a ja nie rozumiem męża. Jeśli chciał mieć pewnośc badania mógł zrobić dyskretnie nie wtajemniczając syna.

Gość aliksandro
nawet jeżeli miał wątpliwości, powinien to z żoną wyjaśnić najpierw, a nie chłopakowi spokój burzyć, po co to było??? po co? kwiaty teraz wysłał i myśli że wszystko naprawił? a dzieciak się miota teraz sam ze sobą, wyobrażenie o matce też ma zawalone a jest w ciężkim dla każdego człowieka wieku mąż musi się teraz baaaardzo napracować, żeby tą sytuację jakoś naprawić, kwiaty niczego nie załatwią

Gość Małgośka załamana
dostałam smsa od syna "Nie martw się , do szkoły nie poszedłem , o czym na pewno wiesz, wróce za pare dni , musze sobie poukładać wszystko. Kocham CIę ojca nie nawidze za to co zrobił, dla mnie jest dupkiem. będe pisał co pare godz."

Wiem, ze sie martwisz o niego,a le jak widac, on Tobie ufa i moze faktycznie potrzebuje kilku dni, aby przemyślec to, poukładac sobie.

Gość wypisałabym sie
z takiej pojebanej szkoły gdzie nie mozna wagarowac !

Gość LLLOLLL
jasne ze najlatwiej zgonic na ojca ale zeby sprawdzic dna to sa potrzebne dwie osoby maz i syn chyba ...co nieeeeeee:> ja tam sie facetowi nie dziwie