Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eMka86

Żylaki w okolicach intymnych?

Polecane posty

Ostatnio podczas golenia zauważyłam, że na mojej prawej wardze sromowej, mam kilka takich żylastych zgrubień+ jest ona sporo większa od lewej- nigdy nie miałam problemów z żylakami, więc nawet nie jestem do końca pewna czy to to, ale podobno w ciąży to się zdarza, więc się zasugerowałam.. Niepokoi mnie jeszcze jedna rzecz- wczoraj po stosunku, jak poszłam się umyć, poczułam okropny, tępy ból.. hmmm.. jakby pochwy. Na pewno nie wyżej, nawet nie łączyłam tego z macicą i dzieckiem, bo to było ewidentnie bardzo nisko. Tak jakby napłynęło tam bardzo dużo krwi (co przy podnieceniu jest raczej normalne), ale nie mogła ona potem odpłynąć- nie wiem, może coś wymyślam. Ustąpiło dopiero po około godzinie- dopóki byłam w pozycji siedzącej lub stojącej- bolało. Jak położyłam się spać- przeszło.. Dodatkowo mój facet sam powiedział, że byłam jakaś \"inna\" w środku, ale nie umiał tego wyjaśnić. Czy któraś z was się z czymś takim spotkała? Czy może mieć to związek z tymi żylakami?? Martwię się i chyba będę miała teraz jakąś traumę seksualną.. :(

Gość tomek 28***
Tak, to są żylaki sromu. Dziecko uciska. Jak urodzisz to znikną. Tak samo było u mojej żony.