Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka1980

wózek wielofunkcyjny z długą i szeroką gondolką

Polecane posty

Gość magdalenka1980
super już wiem naprawde duzo. wlasnie tez sie doczytalam ze tylko boston i oxford nie sa na paskach. to juz mam z czego wybierac :) chociaz caly czas mam jeszcze w glowie te roany....jak juz bede mogla isc do zakupy to najlepiej do takiego sklpeu gdzie beda wszystkie modele i porwanm na gorąco :) dzięki za help :)

Gość cadbery
Witam, ja ma termin wyznaczony na październik. Szukam wózka który będzie mi służył całą zimę. Zastananawiam sie na SOJAN X5.

Gość MamaMiśaka56
Mi się podoba tak wózek http://www.gondolka.pl/wiadomosci/multiway/, jest gondolka, która jest bardzo funkcjonalna i przede wszystkim wózek jest lekki co ma znaczenie przy mieszkaniu na 4 piętrze w budynku gdzie nie ma windy :)

ja polecam roana marite, ma duza i szeroka gondole, dziecko sie spokojnie w niej bedzie miescic nawet w kocykach :) ma funkcje regulowanego oparcia pod materacykiem, wiec bedzie mogla ogladac swiat jak juz zacznie byc ciekawa, jednak jesli bedzie taka jak moja mala, to gdy zacznie siedziec bedziesz musiala przesadzic ja do spacerowki mimo zimy. Moja jak siadala to chciala z tej gondoli po prostu wylezc i te spacery prawie do zawalu mnie doprowadzaly, bo balam sie ze wypadnie. Mniej wiecej po 6 mies zmienilam na spacerowke, ale mala spokojnie do 8 mies by sie tam miescila.

Ja gondole uzywalam do 3 miesiaca, bo moje dziecko darlo sie, kiedy nie moglo obserwowac swiata. Pozniej uzywalam siedzonka samochodowego, a od 6 miesiaca uzywamy juz spacerowki.

A co sądzicie o tym wózku? http://www.maked.pl/wozki-dzieciece-c-78/nowy-q12-evolution-wozek-dzieciecy-kol-czerwony-p-934 Gondolę ma porównywalnie dużą do Roana ale jest od niego lżejszy. No i ma przednie koła skrętne. Zastanawiam się między Q12 i Roanem i nie mam pojęcia co lepsze. :( Śmiać się zawsze i wszędzie. Nie żałować tego co było i nie bać się tego co będzie!!!! Śmiać się zawsze i wszędzie. Nie żałować tego co było i nie bać się tego co będzie!!!!

Gość ziva
Ja polecam wózek ROAN MARITA, zbyt ładny to on nie jest, ale jeżeli chodzi o komfort, wygodę i dobre samopoczucie dziecka jest the best. My jesteśmy już na etapie spacerówki

Gość ja miałam coneco v4
i jestem z niego bardzo zadowolona, teraz używam spacerówki. Wózek wygodny dla dziecka, dobrze się prowadzi, bardzo stabilny, wygląd efektywny, cena niska. Szczerze Ci polecam!

Gość butelkowa mama
A ja radzę się dobrze zastanowić każdej mamie zanim kupi wózek wielofunkcyjny... Jeżeli mieszkasz w bloku bez windy i wyżej niż na parterze, to nie radzę... Wózki takie są bardzo wygodne i praktyczne, ale tylko wtedy kiedy nie trzeba ich tachać po schodach... Jeżeli mieszkasz w bloku to kup sobie zwykły wózek głęboki, a jak dziecko skończy 6 miesięcy poszukaj lekkiej spacerówki z regulowanym oparciem rozkładanym do leżenia. Ja ze swojego wielofunkcyjnego byłam zadowolona, ale mam windę. Jak odwiedzałam koleżanki u których tego cuda nie było to płakałam wnosząc xlanderka.

Gość gość
Czy gondola o długości 75 cm (wewnątrz) to duża? Bo sama nie wiem...