Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paśkaaaaaaaaaa

24 tc i dziwny ból jak na okres

Polecane posty

Gość paśkaaaaaaaaaa

boje się byłam u gin kazał jeść magnez czy to coś poważnego moj gin do piatku na urlopie a ja byłam w szpitalu i tyle mi powiedzieli miał ktoś tak boli mnie tak 3-5 razy na dzień na chwile i przechodzi miałam robione usg ale było oki

Gość Blue Mist
Też tak miałam :) raz miesiącu w momencie gdy powinien być własnie okres :) Nie w każdym miesiącu, ale mialam. Raczej nie ma się czym przejmować! :)

Gość paśkaaaaaaaaaa
no faktycznie ból czuje od 2 dni i teraz powinnam mieć okres :) więc moze to dlatego łykam sobie ten magnez a martwie się jeszcze bo moja dzidzia tylko lekko kopie tak jakby sobie tylko rączkami i nogam machała nic więcej czy to nie mało jak na początek 24 tc

Moim zdaniem, to normalne. Ja też miewam czasem "dziwne" bóle brzucha, a jestem w 25tc. Dziecko rośnie, narządy się przesuwają, bo maleństwo się rozpycha, zajmuje coraz więcej miejsca. Poza tym czytałam, że od siódmego miesiąca (który zaraz zaczniesz) można już odczuwać delikatne skurcze macicy, która przygotowuje się do porodu. Skoro w szpitalu stwierdzili, że jest OK, skoro lekarz też nie spanikował, to bądź spokojna. Lęk na pewno nie pomoże. Odpoczywaj dużo i ciesz się rosnącym maluchem :)

Gość sandra1308
ja też miałam takie bóle i były one nie do wytrzymania, występowały 2 a czasami nawet 3 razy dziennie i nie tylko przed planowaną miesiączka bo zaczęły sie od ok.13 tc i dopiero od niedawna czuje sie dobrze(teraz jestem w 25tc)a bóle miałam prawie codziennie. byłam w szpitalu ale każdy lekarz mówił coś innego wkońcu sama zaopserwowałam że chyba był to problem z zaparciami.teraz chodze regularnie do łazienki i jest wszystko ok. pozdrawiam