Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

pierwsze spotkanie z przyszłymi teściami - dziewczyny doradźcie

Polecane posty

mam niedlugo poznać moich przyszlych teściów i powiem szczerze, ze bardzo sie tego spotkanie boje:o obawiam sie,ze moga mnie nie polubic a zalezy mi na tym bo sa to 2 najwazniejsze osoby w zyciu mojego chlopaka... poza tym slyszlalam,ze wypada przyszlej tesciowej z tej okazji kupić kwiaty i teściowi tez jakis prezent - prawda to? nie chce wypasc na jakąs wazeliniarę...

Gość dgdg
tesciowi pol litra

jeszcze nie, ale niedlugo mamy sie zareczyć i zamieszkac razem, wiec wypadaloby zebym ich poznala...

zachowuj się jak zwykle, to będzie dobrze. choć nie wiem, czy mogę doradzac, bo teścia nigdy nie poznałam, a pierwsze oko w oko z teściową to była wielka awantura.... a teraz do rany przyłóż, nwt napić sie z nią mogę:)

no wlasnie chodzi mi o to zebym sie nie wyglupila ;) ciezkie to bedzie spotkanie bo mam poznac rodzicow i 3 braci :o

a ile jesteście ze soba? bo to aż dziwne, że nie znasz jego najbliższej rdziny

jestesmy ze soba prawie 3 lata, ale nie mieszkamy w jednej miejscowosci wiec to dlatego, zawsze to On do mnie przyjezdzal, bo ja jestem wychowana tak (wpajane przez mame),ze do chlopaka przy krotkiej znajomosci nie wypada iść a tym bardziej nocować u niego (a wyjazd do Niego wiaze sie z noclegiem). Bylam u Niego raz,ale rodzice wtedy byli na wczasach, a bracia na wakacjach (poznalam tylko jednego)...

no wlasnie na początku bylo,ze nie wypada, teraz juz wypada, dlatego sie wybieram i tak jak mowie wyjazd tam wiaze sie z noclegiem

przez 3 lata nie poznać teściów? o korva. nie zamęczaj się myslami, tylko idź na żywioł i będzie sii.