Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie mi przykro.........

Nie moge sprzedac mieszkania............

Polecane posty

Mam do sprzedania mieszkanie w nieduzym miescie, musze je szybko sprzedac zeby kupic w miescie w ktorym pracuje i chcemy mieszkac po slucie, ale mam problem ze sprzedaza dalam kilka ogloszen w internecie i nie ma odzewu:( Nie moge planowac slubu bo nie bedziemy mieli gdzie mieszkac ;) Czy przez agencje bedzie latwiej?? zy ja tez place agencji czy tylko osoba ktora mieszkanie kupi??

Gość a gdzie to mieszkanie i jakie
moze tu sie ktos znajdzie ;) a zamiescilas ogloszenie na portalu GRATKA? Dosc popularny jest :)

Powiem ci jak sprzedaje sie mieszkanie najszybciej bo cos wiem na ten temat: na balkonie zakładasz baner na sprzedaz i podajesz numer telefonu i ludzie dzwonia :)

na gratce akurat nie, zaraz zamieszczę ;) , mieszkanie ma 2 pokoje 47 m, na podkarpaciu

nie ma akurat balkonu ;)

takie latwo sie sprzedaje ;) Potwierdzam: warto wywiesic plachte na balkonie, ze sprzedasz i nr telefonu ;)

z jednego okna jeden koniec plachty, a z drugiego drugi ;)

a dałaś zdjęcia mieszkania, łazienki, kuchni, napisałaś ile sie płaci czynszu ? Opisałaś stan i co do remontu, co zostaje itp, jak najwięcej opisu, zdjęc bo takie suche ogłoszenie typu -"sprzedam M3 w blokach nr tel xxxx" na takie coś to nikt nie odpowiada

Gość no własnie gdzie to
mieszkanie? Ja akurat szukam ;)

Gość ale zamącony temat
może autorka chce za dużo kasy?

zdjęc wlasnie nie odadalam dlatego ze mam tam lokatorow jeszcze przez miesiac i nie chce fotografowac ich rzeczy, mebli...chyba nie wypada ich o to prosic?? A opis dalam chyba dosc dokladny...

Gość POMYSŁOWY DOBIESŁAW
.. strasznie mi przykro ----- witaj, tu jest o odwrotnej sytuacji, ale być może podsunie Ci to pomysl nato jak sprzedać mieszkanie: http://jak-kupic-mieszkanie.zlotemysli.pl/edwardstanislaw,1/ będzie mi przyjemnie, jeśl pomogę....

Gość sfadfd
Witam, Sprzedam PILNIE mieszkanie mieszczące sie na ul.Odkrytej na zielonym Tarchominie. Osiedle strzeżone, mieszkanie na pierwszym piętrze, blok z windą. Mieszkanie 43,5 m2, posiada 2 pokoje, łazienka, wc, kuchnia w pelni wyposażona, balkon. Mieszkanie w bardzo dobrym stanie, do wprowadzenia się bez dodatkowych nakładów. Świerzo po remoncie.Zadbane i bezpieczne osiedle strzezone 24h z monitoringiem, domofonami i bramofonem. Prosze o kontakt pod numerem 022 620 19 50 bądź 510 531 550 Cena Zł 320 000 Miejsce Warszawa Warszawa Białołęka Na sprzedaż przez Właściciel Rodzaj nieruchomości Mieszkanie Liczba pokoi 2 pokoje Wielkość (m2) 43

Gość gość
Moim marzeniem zawsze był domu i dzięki doradcom z biura Efekt udało się to marzenie niedawno spełnić:) Wynajęliśmy z mężem dom pod BB - na zakup czy budowę nie chcemy się jeszcze decydować a wynajem ma też swoje plusy, choćby niezależność, człowiek nie jest nigdzie uwiązany. Można sobie sprawdzić jakie mają aktualnie nieruchomości w bazie na https://www.bbn-efekt.pl/.

Gość gość
bieda w ch uj to mieszkanie nikt nie kupi

Gość gość
To juz pewno nieaktualne, ale dla mnie na minus: cena pelne wyposazenie i po remoncie

Gość Henryk_walezy

A myślałeś o skorzystaniu z pomocy pośrednika? Ja osobiście polecam Rafała Bieleckiego z Warszawy.

Gość bronek

Strzałem w 10 może być zlecenie tego profesjonalnej firmie https://administratornajmu.pl/