Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia0405

Chcemy mieć dzidziusia!!!!

Polecane posty

Gość no to radzą przeciez
pozycja świecy na przykład :P

Michacha witaj!ja się nimi wcale nie przejmuje mnie tacy ludzie śmieszą ;) Niech się wygadają tu skoro nie widzą miejsca dla siebie gdzie indziej.W każdym razie czekam na kobiety które tak samo jak ja starają się o dziecko.

Gość idzta w pizdu
heheheheheh... 1:0 dla nas...zniszczyłyśmy wam topik....

Raczej 1:0 dla nas ;) mi są obojętne Twoje wypowiedzi chory człowieku każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na każdy temat.Chcesz to pisz i rób z siebie idiote forumowego co nie ma nic innego do roboty.Napisz coś jeszcze ciekawego to się pośmiejemy kretynie/ko.Dziewczyny ja się stąd nigdzie nie ruszam.

Gość o patrzta
autorka okopała sie na tym topiku i nigdzie sie nie rusza...no a co ze starankami? :classic_cool: i gdyby dla ciebie były obojetne wypowiedzi innych to bys nie wyzywała ich od debilów, kretynów itp. to tylko swiadczy o tym, że nie możesz pochamować swoich nerwów i nie masz dystansu.:P:P:P

Gość o patrzta
*ups...miało być pohamować :P

Nikogo nie wyzywam tylko pisze jak jest bo chyba kazdy kto przeczyta twoje wypowiedzi stwierdzi ze ten kto to pisze to debil-widocznie ciebie to strasznie zabolało a co z moimi starankami?co cie to obchodzi?Przeczytaj swoje wszystkie wypowiedzi na ten temat i zastanów się nad swoją osobą.

Dziewczyny zapraszam jeszcze raz myślę że jest dużo takich par jak my których marzeniem jest powiększenie rodziny ;)