Klaudia0405 0 Napisano Maj 4, 2009 Witam wszystkich!Staramy się z mężem już 5 cykl o drugie dziecko i narazie nic nam z tego nie wychodzi...Ten topik tworzę z myślą o wszystkich którzy pragną dziecka tak samo jak ja...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wezwijcie lekarza 0 Napisano Maj 4, 2009 skąd jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 4, 2009 Okolice Lublina a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olgaiwaniak 0 Napisano Maj 4, 2009 Hej Klaudia a skąd dokładnie jesteś bo ja też z okolic lublina-a dokładnie Nałęczów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przyszła_mama82 0 Napisano Maj 4, 2009 ja się dołączam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przyszła_mama82 0 Napisano Maj 4, 2009 Ja się staram o pierwsze dziecko juz od roku i na razie nic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proponuję wspólne Napisano Maj 4, 2009 spotkanie i wymianę partnerów...może wtedy zaciążycie.:p no co? trzeba sie wspierać nawzajem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pre -test Napisano Maj 4, 2009 to moj 1 cykl staran... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tequila z Maroko Napisano Maj 4, 2009 A ja chcę miec pieska a nie mogę bo mam alergię. I kogo to obchodzi? Jest 150 innych topików typu "Nie mogę mieć dzidziusia", "Marzę o dzieciątku", "Staranka o dzieciaczka" itp. itd. Podepnij się pod któryś a nie wszystkie ojejujecie i ahujecie jakie to jesteście nieszczęśliwe bo znowu "jedna kreseczka :(, idę do ginka może mi pomoże :)". I tak każda z was-staraczek wypowiada się w każdym z ww. topiców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 5, 2009 Tequila z Maroko przyrównujesz pieska do dziecka?Współczuję Ci naprawdę bo chyba z psychiką masz coś nie tak?Co Cię to obchodzi że ktoś zakłada nowy topik na ten sam temat?Widocznie mam powody.A Ty jeśli masz alergię i nie możesz mieć pieska biadaczko/u to zajrzyj na forum trochę innego typu niż:antykoncepcja,płodność/ginekolog. Co do proponuję wspólne to bez komentarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 5, 2009 przyszła_mama82____Olgaiwaniak_____Witajcie dziewczyny ;) Robiłyście już jakieś badania?Bo ja jeszcze zaczekam ze 2 cykle a jak się nie uda to wyruszę do gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 5, 2009 To nie czytajcie jak was to nie obchodzi posrańce jedne.Tylko tyle macie do powiedzenia.Czy to coś złego że chcemy mieć dziecko?I mamy z tym problem?Ciężko to jest wam widocznie pojąć ale może kiedyś sami będziecie w takiej sytuacji i nie życzę wam usłyszeć takich słow jakie teraz do mnie piszecie.Popoełniam jakąś zbrodnię bo chcę mieć dziecko i szukam porady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Życzliwa staraczkom Napisano Maj 5, 2009 autorko - musisz po fasolkowaniu lezec w nogami w pozycji swiecy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość posrańce jedne to sobie Napisano Maj 5, 2009 możesz mówic do swojego dzieciaka jesli go kiedykolwiek będziesz miała a tu sie hamuj z jęzorem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witamy nowa uczestniczkę Napisano Maj 5, 2009 reality szoł "Staraczki" - czekamy na relacje ze staranek.:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xena64 0 Napisano Maj 5, 2009 Tequila z Maroko ale twoje wypowiedzi są bardzo żenujące . Ktoś ci wielką krzywdę w życiu zrobił . Bardzo ci współczujemy . Może psycholog jest ci w stanie pomóc ale wątpię. Załóż inny wątek i opisz swój problem.. Albo nie wchodź i się nie wypowiadaj na nie znane ci tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olgaiwaniak 0 Napisano Maj 5, 2009 Tequila z Maroko___debilko autorko....____witamy nowa uczestniczkę -- podejrzewam że to jedna i ta sama osoba pisze takie bardzo inteligentne wypowiedzi!Nikt ci nie każe tu zaglądać i czytać naszych wypowiedzi!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olgaiwaniak 0 Napisano Maj 5, 2009 Bardzo proszę -jak nie masz nic ciekawszego do roboty??!! Może to nie ładnie życzyć komuś źle ale tobie bardzo inteligentna forumowiczko życzę żebyś kiedyś sama doświadczyła problemów z zajściem w ciążę-o ile wogóle kiedyś do tego dorośniesz!!!! Klaudia odezwij się na mojego maila-Proszę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu realnym Napisano Maj 5, 2009 jakoś nie spotykam kobiet mających problemy z zajściem w ciaże tylko na tym forum sa jakieś "pechowe", starają się i starają i nici.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 5, 2009 Ale nam dowalacie cha cha!Debile!Mam to gdzieś i piszcie sobie -Tequila z Maroko___debilko autorko....____witamy nowa uczestniczkę-ile chcecie mnie to osobiście nie wzrusza.A co do pytania to tak nasi reproduktorzy nas zapładniają cały czas non stop i mamy już po 11 dzieci a teraz chcemy dwunaste che che...pasuje?czy znowu coś nie tak?Żal mi was normalnie ech są ludzie i parapety.... Cześć Xena ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 5, 2009 olgaiwaniak____nie mogę Ci wysłać meaila bo pisze że adres nieprawidłowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wlasnie czy to prawda Napisano Maj 5, 2009 że wszystkie staraczki po stosunku robią pozycję swiecy? bo na jednym topiku o tym pisały. to dopiero musi wygladać komicznie! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 5, 2009 Wszystkie na pewno nie ale co w tym śmiesznego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak to co w tym śmiesznego Napisano Maj 5, 2009 :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak to co w tym śmiesznego Napisano Maj 5, 2009 rozumiem, że ty też stosujesz tę pozycję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 5, 2009 To żle rozumiesz ja nie stosuje takiej pozycji jeśli ktoś chce to mi to nie przeszkadza ale ja nie uważam że mi to w czymś pomoże ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 5, 2009 A Ty co się tak interesujesz tym tematem?Wątpię że się też starasz.Napisz coś jeszcze śmiesznego-zaczynam cię lubieć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prowokacja... Napisano Maj 5, 2009 ale jaja ale jaja :)))))))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba tu jestes osamotniona Napisano Maj 5, 2009 przenies sie do staraczek, na pewno cie przygarną i będzie zbiorowe fasolkowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michacha 0 Napisano Maj 5, 2009 nie przejmuj się gadanim tycz czubków. pogadają i skończą :) ważne żeby znalazł się ktoś konkretny do rozmowyi porad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach