Gość no to radzą przeciez Napisano Maj 5, 2009 pozycja świecy na przykład :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 5, 2009 Michacha witaj!ja się nimi wcale nie przejmuje mnie tacy ludzie śmieszą ;) Niech się wygadają tu skoro nie widzą miejsca dla siebie gdzie indziej.W każdym razie czekam na kobiety które tak samo jak ja starają się o dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olgaiwaniak 0 Napisano Maj 5, 2009 Klaudia zapraszam na ten topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3852862&start=3780 Tu jest o wiele lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idzta w pizdu Napisano Maj 5, 2009 heheheheheh... 1:0 dla nas...zniszczyłyśmy wam topik.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 6, 2009 Raczej 1:0 dla nas ;) mi są obojętne Twoje wypowiedzi chory człowieku każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na każdy temat.Chcesz to pisz i rób z siebie idiote forumowego co nie ma nic innego do roboty.Napisz coś jeszcze ciekawego to się pośmiejemy kretynie/ko.Dziewczyny ja się stąd nigdzie nie ruszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o patrzta Napisano Maj 6, 2009 autorka okopała sie na tym topiku i nigdzie sie nie rusza...no a co ze starankami? i gdyby dla ciebie były obojetne wypowiedzi innych to bys nie wyzywała ich od debilów, kretynów itp. to tylko swiadczy o tym, że nie możesz pochamować swoich nerwów i nie masz dystansu.:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o patrzta Napisano Maj 6, 2009 *ups...miało być pohamować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 6, 2009 Nikogo nie wyzywam tylko pisze jak jest bo chyba kazdy kto przeczyta twoje wypowiedzi stwierdzi ze ten kto to pisze to debil-widocznie ciebie to strasznie zabolało a co z moimi starankami?co cie to obchodzi?Przeczytaj swoje wszystkie wypowiedzi na ten temat i zastanów się nad swoją osobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 6, 2009 Widzę że nie zna się ortografii?Che che... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 7, 2009 Dziewczyny zapraszam jeszcze raz myślę że jest dużo takich par jak my których marzeniem jest powiększenie rodziny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michacha 0 Napisano Maj 7, 2009 zostaw ten wątek i choć do nas http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4065898 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach