Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irvette1

Dlaczego męzczyźni nie lubią kiedy im sie narzucamy

Polecane posty

Gość Irvette1

Właśnie, to jest dość ciekawy temat i mogą się wypowiadać również panowie proszę o szczere wypowiedzi z uzasadnieniem

Gość Męskim okiem
Bo po pierwsze primo to facet lubi polować , a po drugie primo przeważnie jak nie zaczepiamy dziewczyny to nam się nie podoba i jak taka nam się narzuca to jest to już drugi krąg dantejskiego piekła.

Gość wspominam
zalzy jaka du[a sie narzuca jak jakas glupia suka to wiadomo zjazd. ale jak jakas niezla dupeczka to barababara

Gość g.agatka
Dla mnie to jest całkowicie normalne, ze nie lubia. Kobiety tez nie lubia przecież. Jak kogoś izolujesz od siebie, bez kokieterii i puszczania oczek, to znaczy - nie jestem zainteresowana. I jak ten okropny, pryszczacy facet, któremu smierdzi z gęby i który cię drazni mimo to dalej niestrudzenie sie naprzykrza, to budzi sie agresja, nieprawdaż?

Gość gacekniusiuye
A Ty lubisz jak Ci sie ktos narzuca?

Gość Męskim okiem
ładne kobiety się nie narzucają jedynie potrafią delikatnie zainicjować kontakt . No chyba że facet jest bogaty młody i wysportowany , tu żadne narzucanie się nie pomoże bo to on jest sprite.

Gość Irvette1
Zapomniałam dopisać że osoba którą znam jest w tym facecie zauroczona i chętnie sama chciałaby s o nim zapomnieć, bo ma już tego dosyć co ma zrobić w takiej sytuacji? A teraz na krótko zmieniam temat, ktoś użył mojego nicku bo na pewno po mojej wypowiedzi nic oprócz tego nie pisałam. Czy ta osoba mogłaby go zmienić?

Gość Męskim okiem
to był podszyw ... :) ale spokojnie spokojnie nikt Ci tu krzywdy nie zrobi. Skoro jesteś w nim zauroczona to coś z tym zrób jeśli to tak dręczy Twoje sumienie :)

Gość Irvette1
Jaki znowu podszyw? No ale skoro już myślisz że jestem w nim zauroczona to co mam zrobić bo bardzo chciałabym go zostawić w spokoju ale on nie pozwala mi o nim zapomnieć bo to osoba która mieszkała w tej samej miejscowości co ja. jak mam o nim zapomnieć. Bo na pewno jemu o tym nigdy nie powiem ani nie pozwolę żeby się w jakikolwiek sposób wydało .

Gość Męskim okiem
mówić nie musisz wystarczy że napiszesz :classic_cool:

Gość pani irvette jest tu nowa...
...i nie wie, co to podszyw :)

Gość dlaczegoż ach dlaczego
a dlatego, że się czują osaczeni, ot i cała prawda wydaje im się ZAWSZE, że to ini wybierają, że to oni ustalają warunki brzegowe, że to oni są myśliwymi, a my - zwierzyną łowną :D i gdy coś zakłóca im "plana"... nie podobywuje im się to, bo czują, że tracą kontrolę nad własnym życiem , co jest przeca nie do pomyślenia, no nie? ;)

Gość Irvette1
Jednak nie zaryzykuję i nie napisze bo dowiedziałam się że ma dziewczynę i nie będę się już nad nim pastwić, chociaż tak szybko o nim nie zapomnę, bo on jest zbyt przystojny i jak go widzę muszę zacząć wszystko od początku. Dzięki z góry za szczere odpowiedzi

Gość A to powiem tylko tyle.....
Kobiety tez nie lubą jak facet się im narzuca więc to działa w obie strony

Gość znam świetną kobietę
ale jakoś głupio mi było się pakować w jej życie z butami ale próbowałem mimo iż miała faceta ..

Gość Irvette1
ie spodziewałam się tak szybkiej odpowiedzi musiałam na chwilę zniknąć

Ja tam lubię. Mogę dawać prztyczki na bezczela, a efekt jest taki, że kobita się jeszcze bardziej próbuje narzucić ;]

Gość Irvette1
Ja nie chciałabym żeby ten koleś był na mnie zły ale odważyłam się go zaprosić jako znajomego na nasza klasę i przyjął zaproszenie chociaż nie wiem z jakiego powodu

Gość ja przyjąłem zaproszenie
dziewczyny na portalu społecznościowym a nie mogłem się z nią dogadać to ją skasowałem ... bo nie miała czasu się ze mną spotkać co to za przyjaźnie internetowe ...:O

Gość Irvette1
Może on mnie traktuje jako koleżankę i tak nie utrzymuję z nim kontaktu, nie rozmawiamy ze sobą w ogóle .

Gość Irvette1
On nie chce się ze mną spotykać i chce żebym trzymała dystans więc to robię co innego mam robić, aha zapomniałabym ma swój numer tel. i ani razu mnie nie kusiło żeby do niego dzwonić

no to proste, bo to jest denerwujące...nie jest fajnie jak dziewczyna jest nachalna

Gość Męskim okiem
on nie chcę się ze mną spotykać... możesz to rozwinąć ? nie ma w Tym twojej winy jakieś fochy odmowy ?

a wiec tak jak ktos sie narzuca to tego nikt nie lubi i to nie tylko chodzi o typowe zwiazki damsko meskie ale czy przyjacielskie czy rodzinne a nawet jak baba w sklepie odziezowym sie narzuca klientce to tez nie jest fajne a co do tego ze facet to poluje i takie tam to sa durne stereotypy. to nie chodzi przy nachalnosci a [przy zwyklym podrywie rozpoczynaniu zwiazku.gdzie i tak wszystkim wiadome jest to ze jesli przyzwolenia kobiety nie bedzie to nic nie bedzie.czyli jej glos jest decydujacy...teraz uzyje troche chamskiego przyslowia...gdy suka nie da pies nie wezmie a poza tym w naturze to nie tylko samce poluja...chociazby lwice to one zapewniaja zarcie stadu a samiec tylko palaszuje

Gość lew poluje na lwice
a lwice na wszystko inne ... stąd on jest królem sawanny .

Gość Irvette1
Dobra zrozumiałam

Gość facet zdobywa bo to
samiec, ktorego biologiczna rola jest zaplodnienie jak najwiekszej liczby samic, nie moze siedzic w kacie i czekac, tylko zdobywac, pokonujac slabsze osobniki , wszystko dla przekazania jak najlpeszych genow. No i on wybiera instynktownie samice, ktore gwarantuja najlpsza plodnosc , śa zdrowe i silne ( dlatego duzy biust, czerwone usta, zdrowa cera okragla pupa) . To natura, ktorej sie tak latwo nie ominie.

Gość Irvette1
Ja wiem że facet to myśliwy a my jesteśmy po to żeby nas zdobyć ale mnie interesuje tylko miłość fizyczna . Tak jak i ciało człowiek ma serce i dusze a o tym już się chyba zapomina zauważyłam. przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. co mam myśleć że wszystkim facetom chodzi tylko o jedno?