Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezja

J.polski matura2009 maj

Polecane posty

jak Wam poszło? mi się wydaje że dość prosta była

wydaje m sie ze calkiem niezle, ale zawsze moze mi sie tylko wydawac ;) tematy wogole mi sie nie podobały, ale coz trzeba było cos wybrac to wziełam Tadka, troche sie rozpisalam.. mysle ze nie bedzie tak zle

Gość Patrysiaczekkkkk90
mi tez tekst wydawal sie prosty....ale...jednak....mam watpliwosci..zwlaszcza po rozmowie z kilkomoa osobami ....:O a tematy....ekhm ja np. uczac sie Tadka skupialam sie na Jacku Soplicy,na szlachcie itp...a nie na jakiejs...Zosi....ale wiadomo...trzeba by bylo miec ogromne szczescie....zeby w 100% podpasowal temat....ale wybralam Tadka..

Gość hue5uevjueruwsvkei
mi poszło fatalnie;/ pisalam chlopow ale watpie czy zdam. zupelnie nie wiedzialm o co came on. wszystkie lektory przerowilam oprocz tej-porazka

Gość jeden egzamin mniej
No ja tez wybrałam Tadka:D Kurde mi tak srednio poszedł ten tekst o Hipnozie .....dziwne były niektóre pytania a juz boje sie pomyslec o kluczu no nich;) Ale jakos to bedzie;)

Gość Patrysiaczekkkkk90
ten tekst...wlasnie...niby prosty...ale.... podobno po 15....wyniki w in ternecie....jutro w wyborczej....obiecalam,ze nie zajrze :P ale zajrze:o

podstawę to można było napisać z palcem w doopie i się nie martwić ja tam wzięłam chłopów w obroty :P

tekst z hipnozy mi sie podobał ale i tak kilka punktow na tym strace.. srodki stylisyczne napewno pochrzanilam, teze nie wiem czy mam dobra, opinie i informacje chyba zrabałam, reszta powinna byc ok

Gość paulaaaayyyyyy
ja pisaalam chlopow i mam pytanie bi na innych forach ludzie pisali ze w arkuszu byla weronka a ja pisalam ciagle weronika?jak bylo ?i czy weronika i weronnka to to samo???

jaki byl dokladnie temat o tadku? porownac zosie i telimene?

Gość Patrysiaczekkkkk90
scharakteryzowac Zosie i Telimene i je porownac.

mi sie wydaje że tekst ze zrozumieniem był prosty i pytania też...ale ciekawe czym nas zaskoczy magiczny klucz :D

w ogóle jaki środek stylistyczny napisaliście że to jest? w zad 9??