Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnabardzo

problem z dziwnym owlosieniem lonowym

Polecane posty

Gość smutnabardzo

moj problem polega na tym ze wloski jakie mam sa grube i z jednego miejsca wyrastaja 2-3 wloski. nie musze chyba mowic jak bardzo boli gdy usiluje depilowac to miejsce bo o uzywanu maszynki nie mam mowy.pozostaja podraznienia i krostki. usilowalam chyba wszytskiego i pilingow i kreemow i wosku i pasty cukrowej.zastanawiam sie czy laser cos mi pomoze..jestem doprawdy zalamana to rujnuje mi zycie seksualne gdyz bardzo sie wstydze tego co mam :(moze ktos jest w podobnej stytuacji a moze macie jakies rady?

Gość sffdf
ja mam tak samo, zarówno tam i pod pachami,ale golę normalnie,bo depilacją bym się chyba wykończyła z bólu, a na laser mnie nie stać..

Gość smutnabardzo
upup

Gość v5y3y6bb64
sprobuj nakladki trymujacej, sa w golarkach damskich i meskich, chociaz pewnie mozna kupic oddzielnie. Nie bedziesz idealnie gladka,bo to przycina wloski przy skorze, ale mysle ze to lepsze od krost i ropnych pryszczy? Dla mnie lepsze,a uwierz mi,wiem co przezywasz, mam mnostwo przebarwien po powrastanych wlosach, czasami os jeszcze wyjdzie,ale ogolnie jest duuuzo lepiej,a jak opale bikini to juz w ogole bedzie miodzio, mam nadzieje2 :)