Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamanka333

czy o normalne???

Polecane posty

Gość szamanka333

witam mam pytanie czy jak sie ma 37.4temperatury w pochwie a sa dninieplodne to moze to byc ciaza????

Gość temperatura powyżej
37 jest po owulacji i utrzymuje sie az do miesiaczki. Więc ciazy w ten sposób nie bardzo sprawdzisz, zrób test

Gość szamanka333
wczoraj skonczylam 2 opakowanie tabletek anty po 1 opakowaniu nie mialam okresu ani zadnych plamien wiem ze to moze byc normalne ale ta temperatura mnie martwi troszke za bardzo sie nie znam a jak na forum czytalam to powyzej 37 moze byc ciaza

Gość to zrób test
masz pwoody do obaw to zrób test, będziesz miała pewność. Taka temp równie dobrze może świadczyć o jakiejs infekcji. Ja was kobiety na prawde nie rozumiem:/ macie wątpliwości to róbcie test aby się nie zamartwiac i nie truc dziecka tabletkami

Gość szamanka333
robilam test 2 tygodnie temu i wyszedl negatywnie a teraz sie troche obawiam :(

Gość nieprawda z tą temperatura
po owulacji może być równie dobrze poniżej 37, mało tego w ciazy moze byc również poniżej 37. Tu nie chodzi o wysokość temperatury tylko o różnice temperatur w pierwszej i drugiej połowie cyklu. Musi być skok i różnica min 4 kresek. W czasie brania tabletek anty w ogóle nie ma co się zajmować temperaturą - to nie jest wiarygodny wskaźnik.