Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misssuniversewer

jestem chuda i co z tego?

Polecane posty

Gość misssuniversewer

mam 173cm i 48 kg wagi ? a cycki nie jedna gruba moze mi pozazdroscic miseczka 70C i po wyzywac od anoreksji?jem ile chce co chce

Gość mhihih_i
to super ;) ja tez tak mam :D idz na modelke albo fotomodelke :D:D zarobisz gruby hajs jak uda ci sie wybic:P pozdro

Gość misssuniversewer
pokazeszz sie?

Gość ale macie dobrze
ja mam 165 i wazy 48 ale cyckow za duzch nie mam. dobrze macie

ja tez tego nie rozumiem. ja z kolei mam 163;p (ales ty wysoka, tylko pozazdroscic) waze 46, tez tylko slysze ze jestem chuda i chuda. cycki mam ok, co prawda nie C(no ej, chyba cie nie lubie:P) lecz B. nie wydaje mi sie zebym przypominala anorektyczki;| denerwuja mnie niektore komenatrze, szczegolnie odnosnie modelek na wybiegach, no prawda, niektore wygladaja starsznie, ale wg mnie rzadko ktora wyglada az tak bardzo zle...pff

Gość mhihih_i
wszystko zalezy od gustu ;) dla mnie każdy człowiek ma w sobie cos fajnego, z czego moze byc dumny :P no bez kitu najwazniejsze to lubic siebie samnego i nie tracic pewnosci siebie :) tez kiedys nie byłam jakas super czy cos a teraz co chwila biore udział w bankietach i sesjach fotograficznych ;p

Gość misssuniversewer
no lwasnie te teksty o boze jaka ty chuda jestes i wogole ale na cycki to by wszystkie chcialy miec ,kiedys nawet kolezanka podeszla do mnie i zajrzala mi pod stanik bo moi ze sobie wypycham ,glupie jej sie zrobilo jak zobaczylala ze mam takie duze

Gość samotny z wyboru pan
Chwalisz się czy żalisz? Pupa płaska, mało krągłą o biodrach nie wspomnę, wcięcia w talii też niewiele... Jak dla mnie, to mogłabyś przybrać parę kilogramów i wyglądać jak prawdziwa kobieta, a nie wieszak z wystawy.

Gość Sodoper
misuniwersewer masz za to brzydkie owlosienie

to twoje foto...? gdzie tam CHUDA? jestes szczupla!:P i wygladasz zdecydowanie normalnie... p.s. fajne majteczki:)

Gość misssuniversewer
to nie moje zdjecie ktos sie podszywa

Gość mhihih_i
wyglądasz super ;p nie dziwie się czemu samotny z wyboru pan jest samotny hehe ;p

Gość misssuniversewer
jak przybrac na wadze czy ja mam w siebie nadmuchac????????? czy wy nie orzumiecie ze sa ludzie kotrzy nie sa winni ze tak wygladaja ,rozumiem jak jest ktos gruby -bo nie dba ale chudy?????? z wyobru ?

mihihi! on jest samotny Z WYBORU:D yhy...

Gość ksiazeczka czekowa
:D:D:D no i zjebalas wizje ta fotka z twarza :D

Oj dziewczynki mało o życiu jeszcze wiecie. Wyraziłem tylko swoje zdanie. A to czy autorka komuś się podoba, lub nie jest kwestią gustu. Ja wolę bardziej kobiece ciała. Nie mam ochoty obijać się o kości.

Gość misssuniversewer
ktos sie podaje co za kretyni to nie moje zdjecia

Gość misssuniversewer
samotny z wyboru bo pewnie jestes tlusciuchowem i wiesz ze zadna szczupla na ciebie nie spojrzy ...balerona sobie szukaj

Gość mhihih_i
wiec serdecznie pozdrawiamy samotnego paaa ;*

Gość misssuniversewer
heheh debile

misssuniversewer --> Nie, niestety nie zgadłaś. Jestem normalnym facetem, kobiety nie mam żadnej na stałe, bo tak jest mi wygodnie. Co nie znaczy, że z żadną się nie spotykam. Lubię luźne znajomości i tyle. Kawalerskie życie jeszcze mi się nie znudziło. I nie rzucaj się tak, trochę pokory. Najwidoczniej zabolało to co powiedziałem. Ale nie przejmuj się tym tak bardzo. Jest przecież wielu facetów, którzy lubią leżeć na kościach.

Do Samotnego Z WYBORU:D : okej, kazdy ma swoj gust, masz racje,lubisz bardziej okraglejsze dziewczyny. okej! to idz na forum o okraglejszych dziewczynach i je wychwalaj, a nie jedz chamsko po tych szczuplych, bo nie o to tutaj chodzi, zeby sie powyzywac nawzajem. wystaraczy napisac "ja tam wole grubsze" i nara a nie "nie lubie obijac sie o kosci'' daj spokoj... samotny...Z WYBORU:D

Gość mlodapannajesr
samotny z wyobru pan pewnie jest kaszalotem hehehe

Wyraziłem tylko swoje zdanie, to Wy na mnie napadłyście... pewnie oburzyły się te bardzo szczupłe... bo troszkę krytyki... Poza tym o czym jest ten temat? Autorka tylko napisała, że wszystkie jej zazdroszczą.. otóż zapewniam Cię, że nie wszystkie. Duży biust to nie wszystko...

i mysle ze missuniversewer nic nie zabolalo. ona broni swojej racji, bo ktos ja zaatakowal(na tym polega chyba dyskusja?) wiec...nie wmawiaj tutaj, ze ona ma kompleksy:)

ty nie wyraziles swojego zdania, tylko zjechales autorke. to roznica. teraz sie dziwisz, ze cie atakuje? a czym odpowiesz na atak? ja raczej katoliczka nie jestem, nie nastawiam drugiego policzka;]