Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agus*

jajnik???

Polecane posty

Gość agus*

dzis mialam usg dopochwowe poniewaz rwie mnie lewy jajnik,czuje dyskofort jak siedze,lub leze,boli,pulsuje mam wrazenie ze jest taki duzy ze za chwile sam mi wyskoczy...:(problem z tym ze usg nic nie wykazalo,ze wszystko jest w normie,na koniec lekarz stwierdzil ze sobie sama wyszukuje chorob,ze powinnam odwiedzic psychologa!!!,i co ja mam robic?isc do innego czy jakis innych badan zarzadac?blagam pomozcie mecze sie strasznie...:(

Gość hehehdkssa
ja bym ci proponowala zmienic lekarza

Gość agus*
ok,ale gdzie indziej usg wykaze inaczej?czy to oczy lekarza?

ja tez bym poszła do innego lekarza, może ten akurat lekarz nie potrafi dobrze odczytać wyniku albo ma dziadowski sprzęt na którym nic nie widzi :)

Gość niechcąca
zmień lekarza. jeśli USG nie wykazało nic, trzeba szukać innej przyczyny, a nie odsyłać do psychologa, masakra jakaś. ja też tak miałam, i u mnie USG wykazało, że mam ciecz jakąś w okół jajnika, czyli zapalenie, dostałam czopki z antybiotykiem. ewentualnie moglo nie pokazac nic bo naprawde ni cnie ma, a np masz owulacje, mogloby to byc?

Gość agus*
owulacje,nie bo ja juz tak mam z pol roku albo dłuzej jakby faktycznie on byl wiekszy od drugiego bo po prawej stronie kompletnie nic nie czuje wiec juz nic nie rozumie...co jeszcze moze byc tam takiego w okolicy tego jajnika.A moze ktos tu jest z Wrocławia i mogłby polecic jakiegos dobrego lekarza ktory ma profesjonalny gabinet i sprzet?nie mam na mysli swojego sprzetu:P