Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i zmartwiona

plamienie zamiast okresu

Polecane posty

Witam. Od zawsze miałam nieregularne cykle. Czasami nawet zdarzalo sie tak, ze okresu nie mialam przez 2-3 miesace.Moje ostatnie 3 cykle byly regularne a teraz zamiast miesiaczki mam brunatne plamienie, ktore utrzymuje sie juz 5 dzien.W ostatnim miesiacu zmienialam 2 razy radykalnie klimat i w pierwszym dniu plamienia mialam bardzo silny dlugotrwaly stres. Co to moze oznaczac? wczoraj zrobilam test-wyszedl negatywny. Dodam jeszcze, ze nie bola mnie piersi tak jak przed normalnym okresem i mam caly czas bardzo wzdety brzuch.

moze mi ktos pomoc???

Gość sama piszesz
ze dwa razy w miesiacu zmienilas klimat,wiec nie masz sie czym przejmowac, jesli takie plamienie ci sie utrzyma przez kolejne miesiace wtedy bym radzila skonsultowac to z lekarzem

ja mam urojenia ciazowe. \test wyszedl negatywnie...jedna kreska az razila po oczach...ale tak sie nakrecilam, ze brak na mnie slow:(:(:(:(:(do tego mam straszne wzdecia...ale mam takze problemy ze zoladkiem.

Gość asiekk24
dziewczyny 3 miesiace temu mialam laparoskopie ktora miala sprawdzic czy bede mogla zajsc w ciaze wszystko okazalo sie suoer jestem zdrowa po laparoskopi mialam normalnie miesiaczke jedna druga a w tym miesiacu spoznila mi sie 2 tygodnie ponad i na dokladke nie jest to normalna miesiaczka plamienia barzo slabe utrzymywaly sie przez 3 4 dni a teraz sa nadal tylko troche mocniejsze te plamienia o bardzo nieprzyjemnym zapachu utrzymuja sie juz 9 dzien co to moze byc pomozcie prosze!!!