Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młody prawiczek

Noc poza domem - jak się wytłumaczyć?

Polecane posty

Gość stara prukwa
a ty jesteś głupi ciu..l ,bo 40-tka potrafi się roochać jak nikt inny a Ty szczeniaku ?lepiej sobie odpuść

Zauważ, że to nie ja napisałem 'stara prukwa' pierwszy, naucz się odczytywac intencje autora :] Chyba nie nazwałbym tak kobiety, z którą chcę się spotkać...

Gość kaśśka11
hmmm. wiesz .. ja myślę ,ze jesli czujesz sie w tym zeby spotkac sie z dorosłą i dojrzałą kobietą.. to prosze bardzo ale jesli masz jakies wewnętrzne ale ... to nie radze .wtedy bedzie trzeba zrezygnowac . nie musisz sie tłumaczyc koledze gdzie wychodzisz i o któorej wrócisz... poprostu powiedz ze cie nie bedzie i tyle./../ jesli chcesz doznac przwdziwej przyjemnosci..z taka kobietą.. to zaryzykuj w koncu raz sie zyje.tylko zeby nie było z tego pozniej zadnych problemóow...ale zreszta...jest wiele innych młodszych dziewczyn i kobiet....zeby spróobowac musisz byc do tego przygotowany i psychicznie i fizycznie... przedewszystkim musisz bardziej otworzyc sie na swiat . masz 20 lat.. nie jestes dzieckiem... wiec powiem ci tyle :) ZACZNIJ DZIAŁAĆ:):):):):):)!!!!!!!!!!